Florin Busuioc va fi supus unei a doua operaţii: "Situaţia e alarmantă"

Florin Busuioc se află la secţia de Terapie Intensivă a spitalului Fundeni. Starea de sănătate a actorului şi prezentatorului TV este una delicată, iar medicii se pregătesc să îl opereze din nou.

Autor: A. I.

Medicii ar putea să îi monteze lui Busu un al doilea stent. Vasele sunt foarte subţiri după infarct, iar medicii iau în calcul o a doua operaţie pentru a evita o ruptură.

"Este greu de spus evoluţia ulterioară. Aceste vizite într-o secţie de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o ţară în care infecţiile nosocomiale sunt prezente.

Este o situaţie alarmantă. Unul din cinci supravieţuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru la TV.

Florin Busuioc stă izolat la spital! Care este motivul

“Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată. Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseală, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de specialitate.
Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anunţ neaşteptat: Florin Busuioc se retrage din televiziune? Ce spun medicii

L-ar fi putut salva pe Busu de la infarct? Fosta nevastă a lui Florin Busuioc e medic! | DEZVĂLUIRI

Care e averea medicului care trebuia să-l opereze pe Florin Busuioc! Doctorul Octavian Istrătoaie, care avea telefonul închis când Busu a fost internat, si-a declarat...

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Cel mai mare potop de bani din istorie! Ce urmează să se întâmple în America este cu adevărat fără precedent

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Ce s-a descoperit în laboratoarele din Wuhan. O altă veste care ne înspăimântă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies