Florin Călinescu a făcut o concurentă să plângă! Juratul nu s-a mai putut abține și a răbufnit: „Nu ați auzit cum țipă?”

Florin Călinescu a făcut o concurentă să plângă. Ce a putut spune juratul despre momentul concurentei?

Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Carla Palamariu a cucerit juriul de la „Românii au talent”, cu un moment de dans sportiv. Tânăra a urcat pe scenă plină de emoții. Pe tot parcursul momentului, Carla a dat tot ce e mai bun din ea, iar la final abia respira. Adolescenta le-a mărturisit juraților că scopul dansului pregătit de ea a fost ales să-i impresioneze.

„Bravo, Carla! Se cam vede că te-ai pregătit…Eu am văzut și că ești talentată. Ai o față foarte expresivă, te ajută și ochii, te ajută și trupul, te cam ajută multe. Din unghiul meu, s-a văzut foarte bine, ești chiar talentată”, i-a spus Andi Moisescu. „Ai o privire care te hipnotizează. Ești făcută pentru a fi pe scenă”, a adăugat Andra

Carla Palamariu
Carla Palamariu[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Florin Călinescu, dezvăluiri senzaționale la Românii au Talent, sezonul 11! Maestrul: ”Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nici o materie”

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Ei bine, se pare că Florin Călinescu  nu a fost de aceeași părere cu colegii săi, spunând ce a auzit el în timp ce concurenta se afla pe scenă.

Imediat când a auzit întrebarea juratului, în ochii Carlei Palamariu au apărut lacrimi. La un moment dat, tânăra a crezut că visul i se năruia sub ochi

Sunteți chiar curioși, voi n-ați auzit cum țipa? Nu vă deranja că țipa la fiecare sfârșit de…”, a întrebat Călinescu. „Cine țipa? Poate melodia, că eu n-am auzit nimic”, i-a răspuns Andra.

„Nu mă, ea! Eee, n-ai auzit, eu am auzit, am văzut cum țipa…talentul din ea! Draga mea, din partea mea ai un DA!”,  a mai adăugat Florin Călinescu.

carla-palamariu.jpg

Carla Palmariu: „ Râdeau de mine, comentau aiurea, mă înjurau”

Tânăra în vârstă de 15 ani s-a născut în Spania, unde a locuit timp de 13 ani. Adolescenta le-a povestit atât juraților, cât și telespectatorilor prin ce momente a trecut. Mai exact, pentru că era româncă, Carla Palamariu primea deseori jigniri din partea colegilor săi de clasă.

Citeste si: Omul Laser din turneele lui Maluma, a venit la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Când eram mic mă uitam la Star Wars şi eram fascinat..."

Râdeau de mine, comentau aiurea, mă înjurau. Așa merg lucrurile în alte țări. N-am reușit să mă adaptez la lumea de acolo. Îmi era foarte greu, ajungeam în sala de gimnastică nervoasă…Când am ajuns în România, mi-a fost mult mai bine, psihic, eram terminată. Mi-am revenit și acum fac ce îmi place mie”.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andra, dezvăluiri picante din intimitatea ei cu Cătălin Măruță: „Plăcere mai mare în viață nu există”

Familia Bratosin, trio de excepţie la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Parcă o văd pe mama"

Omul Laser din turneele lui Maluma, a venit la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Când eram mic mă uitam la Star Wars şi eram fascinat..."

Cine este Elena Gatcin, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Concurenta: "Sunt o mămică singură"

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Omul Laser din turneele lui Maluma, a venit la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Când eram mic mă uitam la Star Wars şi eram fascinat..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies