LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Florin Calinescu a pariat bani pe Mitt Romney. Si a pierdut!

Vedeta TV Florin Calinescu a asteptat cu sufletul la gura rezultatul alegerilor din SUA, din 6 noiembrie, dintr-un motiv foarte simplu: avea un favorit cert, pe republicanul Mitt Romney. Cum insa Obama si-a pastrat functia de presedinte, Calinescu s-a ales cu o mare dezamagire, mai ales ca sustinuse financiar campania lui Romney, donand bani prin intermediul site-ului oficial al acestuia.

Distribuie pe:

Autor: A.B.C., Georgiana Carp

 

fara descriere
Florin Calinescu

In timpul campaniei electorale din Statele Unite, pe site-ul oficial al lui Mitt Romney, http://mittromney.com, republicanul calificat in "finala" alaturi de Barack Obama, presedintele in exercitiu, erau mentionati toti oamenii care donasera bani in sprijinul cauzei. Printre ei, reporterii Wowbiz.ro au avut surpriza sa-l descopere si pe Florin Calinescu, vedeta TV contribuind, pe langa bani, si cu un mesaj de sustinere la adresa lui Romney:

 

fara descriere
Mitt Romney a pierdut in fata lui Obama
Mitt Romney a pierdut in fata lui Obama

"Sunt foarte bucuros sa il sustin pe Mitt Romney deoarece consider ca el este cel mai potrivit candidat, atat pentru a ajuta Statele Unite sa prospere, cat si pentru a consolida relatia dintre Statele Unite si Romania. Aceasta relatie va avea beneficiul de a ajuta economia Romaniei, va facilita procesul de obtinere a vizelor, si va imbunatati relatia intre cele doua tari, lucru care va fi in avantajul romanilor care locuiesc in America. Va rog sa il sustineti si dumneavoastra, impreuna cu mine, pe Mitt Romney! Puteti face asta vizitand website-ul http://mittromney.com/s/welcome si facand o mica donatie campaniei sale, si de asemenea, trimitand aceste informatii si celorlaltor prieteni ai nostri romani care locuiesc in America!"

 

Chestionat ulterior de reporterii Wowbiz.ro despre natura gestului sau, Florin Calinescu ne-a marturisit ca la mijloc e vorba de o simpatie mai veche:

"E un gest pe care l-am facut in urma cu un an, cand Mitt nu era inca finalist in cursa pentru Casa Alba. Se stia ca probabil Obama va candida, dar oponentul era incert. A fost o optiune personala pentru ca am o relatie foarte buna cu o familie de mormoni, prietena cu Romney, care apartine aceleiasi biserici. In plus, nici nu sunt un mare fan al democratilor, trebuie sa recunosc. Oricum, daca ar fi iesit presedinte republicanul pe care l-am sprijinit, speram sa ma puna consilier personal (n.r. rade)".

fara descriere
Fostul presedinte american JFK

Intrebat de Wowbiz.ro care este presedintele american pe care l-a simpatizat cel mai mult, Calinescu a raspuns ca JF Kennedy, "pentru ca avea conceptii moderne si era foarte greu de controlat".

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate