Florin Călinescu, afirmaţii şocante la Românii au Talent, sezonul 11. Incredibil ce a putut să spună despre Loredana, Andra şi Dan Bittman

Florin Călinescu, afirmaţii şocante la Românii au Talent, sezonul 11. Andrei nu i-a picat bine ce a auzit din partea colegului său.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Florin Călinescu, afirmaţii şocante la Românii au Talent, sezonul 11. Juratul şi-a surprins colegii cu afirmaţiile sale.

Florin Călinescu, afirmaţii şocante la Românii au Talent, sezonul 11

Florin Călinescu a dovedit încă o dată că este un om care nu se fereşte să spună exact ceea ce gândeşte. În timpul fimărilor de la Românii au Talent, sezonul 11, juratul i-a surprins pe colegii săi cu afirmaţiile pe care le-a făcut. 

Citeste si: Andreea Boantă şi-a cântat durerea pe versuri de rap la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu: "N-am mai avut o femeie pe hip hop"

Românii au Talent, sezonul 11
Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Instagram]

Florin Călinescu le-a spus colegilor săi că Loredana, Andra şi Dan Bittman  au momente în care "dau rateuri". Însă, Andi Moisescu a intervenit şi a spus că el nu i-a auzit niciodată pe aceşti artişti falsând.

Andra a zâmbit în colţul gurii, surprinsă de afirmaţia juratului Călinescu şi a mărturisit că este inevitabil şi se mai întâmplă să greşeşti o notă în timpul unui concert live.

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Alexandra Dinu: Dar care era melodia ta cu Holograf?
Andra: Nu, asta am cântat-o eu cu Dan Bittman
Andi Moisescu: A cântat-o mă
Florin Călinescu: Tot

insista şi m-am dus la un live... Dă rateuri
Andi Moisescu: Eu nu l-am auzit niciodată dând rateuri pe Dan
Andra: Nu l-am prins
Florin Călinescu: Live?! Du-te bă de aici şi pe Loredana am auzit-o
Andi Moisescu: Nici pe Loredana nu am auzit-o
Florin Călinescu: Bă, toţi dau rateuri şi Andra scapă o notă
Andi Moisescu: Nici pe Andra nu am auzit-o niciodată
Andra: Se întâmplă, Andi, se întâmplă, n-ai ce să faci
Andi Moisescu: Am pus exact degetul pe cele trei cazuri la care eu nu am auzit niciodată, jur
Florin Călinescu: Deci nu există pe planetă la o oră jumate de concert să nu scape vocea. Live este... cine zice mă-sa e...

Românii au Talent, sezonul 11
Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Instagram]

Florin Călinescu, maestrul discuţiilor de la masa juriului

În cadrul unei zile de filmări la Românii au Talent, sezonul 11, Andra și Florin Călinescu au avut parte de o discuţie mai puţin obişnuită.

Actorul a decis să o relaxeze puțin pe colega lui, așa că a mers și i-a făcut un mesaj, iar în tot acest timp îi șoptea diferite lucruri la ureche. Însă, pentru a o introduce și mai mult pe Andra în atmosferă, Călinescu a decis că este momentul să apeleze și la mici trucuri în coversația cu ea. 

Citeste si: Andra, schimb de replici cu Smiley! Artista a avut o reacție acidă la adresa colegului ei de la masa juriului: „Nu ai cojones în pantaloni”

Citeste si: „Îmi doresc copilul, indiferent că noi suntem împreună sau nu.” Ramona Olaru, declarații despre sarcină, la scurt timp după ce a anunțat că este o femeie singură- kfetele.ro

Citeste si: Prognoza meteo până la începutul lunii martie: Când vom scăpa de frig?- radioimpuls.ro

Românii au Talent, sezonul 11
Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Instagram]

În timp ce încerca să o relaxeze cât se poate de mult, juratul i-a propus să își lasă mintea să zboare în momentul în care avea doar 12 ani și.... era virgină. La auzul acestor vorbe, ceilalți colegi de platou au început să râdă extrem de tare, amuzându-se de întregul moment.

„Relaxează-te, uită de tot, intrăm într-o ședință. Uită tot ce ai trăit până astăzi, abandonează-te. Uită de tot ce ai trăit în viața ta, uită de filipineze, de Tiberiu Maria, de HaHaHa Production.

Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate, n-ai concerte, n-ai emisiuni. Oricum, n-ai concerte. Simte-te lină. Ești un ied, aleargă singură pe islaz! Acum apelază-te la izvor puțin”,  a spus Florin Călinescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simina Baciu, număr impresionant la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu şi-a amintit de studenţie, atunci când a văzut-o pe concurentă

Cine e Raisa Chiribuţă, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Concurenta: "Când dansez mă simt liberă"

Andra, dezvăluiri picante din intimitatea ei cu Cătălin Măruță: „Plăcere mai mare în viață nu există”

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies