Florin Călinescu, afirmaţii şocante la Românii au Talent, sezonul 11. Incredibil ce a putut să spună despre Loredana, Andra şi Dan Bittman

Florin Călinescu, afirmaţii şocante la Românii au Talent, sezonul 11. Andrei nu i-a picat bine ce a auzit din partea colegului său.

Românii au Talent, sezonul 11
Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Florin Călinescu, afirmaţii şocante la Românii au Talent, sezonul 11. Juratul şi-a surprins colegii cu afirmaţiile sale.

Florin Călinescu, afirmaţii şocante la Românii au Talent, sezonul 11

Florin Călinescu a dovedit încă o dată că este un om care nu se fereşte să spună exact ceea ce gândeşte. În timpul fimărilor de la Românii au Talent, sezonul 11, juratul i-a surprins pe colegii săi cu afirmaţiile pe care le-a făcut. 

Citeste si: Andreea Boantă şi-a cântat durerea pe versuri de rap la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu: "N-am mai avut o femeie pe hip hop"

Românii au Talent, sezonul 11
Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Instagram]

Florin Călinescu le-a spus colegilor săi că Loredana, Andra şi Dan Bittman  au momente în care "dau rateuri". Însă, Andi Moisescu a intervenit şi a spus că el nu i-a auzit niciodată pe aceşti artişti falsând.

Andra a zâmbit în colţul gurii, surprinsă de afirmaţia juratului Călinescu şi a mărturisit că este inevitabil şi se mai întâmplă să greşeşti o notă în timpul unui concert live.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Alexandra Dinu: Dar care era melodia ta cu Holograf?
Andra: Nu, asta am cântat-o eu cu Dan Bittman
Andi Moisescu: A cântat-o mă
Florin Călinescu: Tot insista şi m-am dus la un live...

Dă rateuri
Andi Moisescu: Eu nu l-am auzit niciodată dând rateuri pe Dan
Andra: Nu l-am prins
Florin Călinescu: Live?! Du-te bă de aici şi pe Loredana am auzit-o
Andi Moisescu: Nici pe Loredana nu am auzit-o
Florin Călinescu: Bă, toţi dau rateuri şi Andra scapă o notă
Andi Moisescu: Nici pe Andra nu am auzit-o niciodată
Andra: Se întâmplă, Andi, se întâmplă, n-ai ce să faci
Andi Moisescu: Am pus exact degetul pe cele trei cazuri la care eu nu am
auzit niciodată, jur
Florin Călinescu: Deci nu există pe planetă la o oră jumate de concert să nu scape vocea. Live este... cine zice mă-sa e...

Românii au Talent, sezonul 11
Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Instagram]

Florin Călinescu, maestrul discuţiilor de la masa juriului

În cadrul unei zile de filmări la Românii au Talent, sezonul 11, Andra și Florin Călinescu au avut parte de o discuţie mai puţin obişnuită.

Actorul a decis să o relaxeze puțin pe colega lui, așa că a mers și i-a făcut un mesaj, iar în tot acest timp îi șoptea diferite lucruri la ureche. Însă, pentru a o introduce și mai mult pe Andra în atmosferă, Călinescu a decis că este momentul să apeleze și la mici trucuri în coversația cu ea. 

Citeste si: Andra, schimb de replici cu Smiley! Artista a avut o reacție acidă la adresa colegului ei de la masa juriului: „Nu ai cojones în pantaloni”

Românii au Talent, sezonul 11
Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Instagram]

În timp ce încerca să o relaxeze cât se poate de mult, juratul i-a propus să își lasă mintea să zboare în momentul în care avea doar 12 ani și.... era virgină. La auzul acestor vorbe, ceilalți colegi de platou au început să râdă extrem de tare, amuzându-se de întregul moment.

„Relaxează-te, uită de tot, intrăm într-o ședință. Uită tot ce ai trăit până astăzi, abandonează-te. Uită de tot ce ai trăit în viața ta, uită de filipineze, de Tiberiu Maria, de HaHaHa Production.

Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate, n-ai concerte, n-ai emisiuni. Oricum, n-ai concerte. Simte-te lină. Ești un ied, aleargă singură pe islaz! Acum apelază-te la izvor puțin”,  a spus Florin Călinescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simina Baciu, număr impresionant la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu şi-a amintit de studenţie, atunci când a văzut-o pe concurentă

Cine e Raisa Chiribuţă, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Concurenta: "Când dansez mă simt liberă"

Andra, dezvăluiri picante din intimitatea ei cu Cătălin Măruță: „Plăcere mai mare în viață nu există”

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Lovitură cruntă pentru cei cu centrale de apartament! Vor fi intezise? Nu mai au nicio şansă

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Christian Eriksen a vorbit! Incredibila dorință transmisă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies