Florin Călinescu, comentariu neașteptat despre ziua în care Andra a devenit mireasă! Jurata a roșit imediat!

Florin Călinescu a făcut un comentariu ironic la adresa colegei sale de la masa juraților, Andra Măruță.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Florin Călinescu, comentariu neașteptat despre soții Măruță


In articol:

Florin Călinescu este "maestru" în glume tăioase și, de data aceasta, "victima" i-a picat chiar colega lui jurată Andra Măruță.
Și, pentru că sunt buni prieteni, Florin Călinescu nu s-a sfiit să facă o glumă pe alocuri nesărată, după ce Andra și-a amintit de ziua în care s-a căsătorit cu Cătălin Măruță, la Târgu Jiu.

Știu, știu, nu am poze de la nunta voastră?! Când spărgeați ceapa și întindeați pateul pe pâine”, a spus Florin Călinescu la Românii au talent.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în urmă cu 12 ani, în orașul natal al prezentatorului TV. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva.

Citeste si: Telespectatorii au crezut că nu văd bine! Cum au apărut jurații în finala Românii au talent

 

Florin Călinescu, comentariu neașteptat despre soții Măruță

Florin Călinescu, dezvăluiri despre viața în izolare

Întrebat de una din concurente cum decurge viața în izolare, Florin Călinescu a dat un răspuns la fel de tranșant: "Stau cu pușca să nu se apropie niciun liliac de mine. Tot ce înseamnă made în china am aruncat".

Florin Călinescu a răbufnit în plină pandemie: „Este un EXPERIMENT mondial, ca să fim ținuți în botniţă şi în mănuşi“

„Situaţia actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acţionezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, şi atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână şi funcţionează tăcut. Virusul are calm, are răbdare şi pe care-l prinde îl articulează. Dacă eşti bătrân şi ai comorbidităţi asta este o poveste. Aşadar, gâlceava între America, Rusia şi China produce efectele pe care le vedem astăzi... Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanţare fizică. Sunt chestii necesare. Dar ăsta este efectul urmărit şi dorit. Vor să experimenteze şi să studieze cum se comportă specia umană în ansamblu. Puff, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetăţeni. Ceea ce cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi e un fleac“, a spus vedeta în urmă cu o lună, pe pagina lui de Facebook.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate