Florin Călinescu, în picioare la Românii au talent pentru Maria Rădeanu! Tânăra de 20 de ani l-a cucerit cu vocea sa: „Aș sta singur să te ascult!” Smiley: „Te știu de la Vocea României”

Maria Rădeanu l-a impresionat pe juratul Florin Călinescu cu prestația sa de la Românii au talent!

Florin Călinescu, în picioare la Românii au talent pentru Maria Rădeanu
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Pentru prima oară în sezonul 11 Românii au talent, Florin Călinescu s-a ridicat în picioare în semn de admirație pentru concurenta Maria Rădeanu.

Artista l-a cucerit pe jurat cu numărul ei la vioară și vocea senzațională.

Florin Călinescu, în picioare la Românii au talent pentru Maria Rădeanu

Maria Rădeanu, în vârstă de 20 de ani, este din Iași, însă locuiește în Capitală, unde studiază canto clasic la Universitatea Națională de Muzică București. Tânăra a ales să participe la Românii au talent pentru a-și îndeplini visul. „Prin talentul meu să transmit lumii minunăția pe care muzica o poate transmite”, spune ea.

Citeste si: Schimbare de ultima oră la Românii au talent! Andi Moisescu a fost înlocuit de Smiley! Motivul pentru care a lipsit juratul

Frumoasa artistă susține că este muncitoare, însă oricât ar munci de mult, simte că nu este îndeajuns. Astfel, Maria Rădeanu nu contenește din studiu și vrea să devină din ce în ce mai bună.

Florin Călinescu, în picioare la Românii au talent pentru Maria Rădeanu

„Sunt o persoană destul de emotivă, nu mă consider o persoană muncitoare, pentru că mereu mi se pare că nu muncesc destul și ar trebui să învăț mai multe, cu toate că multe momente din viața mea mi-au dat de înțeles că muncesc îndeajuns. Niciodată nu sunt mulțumită de ceea ce fac și atunci trag de mine să fac mai mult”, spune concurenta.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Maria Rădeanu, trece în etapa următoare la Românii au talent

Tânăra ieșeancă a reușit să cucerească jurații Românii au talent prin vocea ei și a primit din partea acestora patru de „Da”. Astfel, Maria Rădeanu trece în etapa următoare în competiție.

Citeste si: Alexandra Malter l-a lăsat pe Smiley cu gura căscată la Românii au Talent, sezonul 11! Pavel Bartoș: ”Avem medic? Cred că tenisunea e ridicată”

Florin Călinescu a fost profund impresionat de talentul tinerei și s-a ridicat în picioare în semn de apreciere. El spune că ar cumpăra bilete la concertele acesteia. „Aș lua toate biletele, noi o frecăm dacă luăm bilete la concertele cuiva, dacă ai cânta la Sala Palatului, le-aș cumpăra pe toate și aș sta singur să te ascult”, a spus juratul.

Florin Călinescu, în picioare la Românii au talent pentru Maria Rădeanu

Andi: E cu totul altceva. Eu mai fac referințe la momentele când vioara iese din spațiul ei și vine în zona pop. Aici vorbim de o sensibilitate când începe să cânte la vioară și apoi cu vocea. Se vede studiul și de o parte și de cealaltă. Faptul că îl vedem pe Florin Călinescu în picioare nu e întâmplător.

Maria Rădeanu, concurentă la Vocea României în 2017

Maria Rădeanu nu este la prima competiție televizată din România. Ea a mai participat la Vocea României, în urmă cu trei ani, iar atunci a ales să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă. Smiley a recunoscut-o imediat și chiar i-a spus, în glumă, că nu și-a ales antrenorul potrivit.

Citeste si: Victoria Roibu, străbunica de 87 de ani, moment emoționant pe scena Românii au Talent, sezonul 11! Florin Călinescu: „Mi-aș dori să am o străbunică ca dumneavoastră”

„E prima oară când văd o artistă care cântă la vioară cu voce pop și voce clasică. E o combinație fantastică și mă bucur că ai venit să ne arăți asta. Eu te știu de la Vocea României, în echipa lui Tudor. Încă un semn că ți-ai ales prost antrenorul. Mă bucur mult să te revăd mai bine decât te-am văzut prima oară. Felicitări!”, i-a spus juratul.

Florin Călinescu, în picioare la Românii au talent pentru Maria Rădeanu

Alexandra: Ai o voce minunată, căldura ta și sunetul emis de vioară au pătruns în toate colțurile sufletului. Mi-a plăcut mult.

Andra: Ești foarte talentată și faptul că studiezi te ajută enorm când dai de o piesă grea să sune bine. E clar că zona ta de conform e canto clasic. A fost o prestație excelentă!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandra Malter l-a lăsat pe Smiley cu gura căscată la Românii au Talent, sezonul 11! Pavel Bartoș: ”Avem medic? Cred că tensiunea e ridicată”

Alyn Arhire, balerinul preferat al lui Mihai Petre, a urcat din nou pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11!

Victoria Roibu, străbunica de 87 de ani, moment emoționant pe scena Românii au Talent, sezonul 11! Florin Călinescu: „Mi-aș dori să am o străbunică ca dumneavoastră”

Alexandra Stan vorbește despre traumele pe care le-a suferit în copilărie

Este OBLIGATORIU pentru toţi românii! Florin Cîţu, anunţ de ultimă oră: Nu ne putem permite

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Selly a trimis poliția și mascații peste prieteni. Ce au găsit în calculatoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies