Florin Calinescu: "M-am dus si eu o data la sala si, cand m-am vazut in oglinda, am cazut de pe banda"

Actorul care o interpreteaza pe Tanti Florica a vorbit despre diferentele dintre barbati si femei si despre reprezentantii sexului tare care se ingrijesc mai ceva ca domnisoarele. Florin Calinescu a marturisit ca a mers la sala de fitness o singura data.

Distribuie pe:

fara descriere"Tanti Florica este o vecină curioasă, o mamă devotată etc. Sunt călităţi nespecifice unui bărbat. Cum le înţelegeţi? Să fim serioşi. Cunosc bărbaţi de un milion de ori mai bârfitori ca anumite femei, şi invers. Femeile îşi petrec mult mai mult timp în astfel de situaţii. Noi mai facem şi altceva. Te mai duci, te mai îmbeţi, eşti mahmur, mai joci un fotbal. Dar când se întâlnesc doitrei bărbaţi bârfesc destul de mult, într-un alt fel însă. Nu atât de detaliat. Bărbaţii nu bârfesc despre îmbrăcăminte, sau cum arată, cum s-a machiat. Bărbaţii vorbesc despre ce gagică şi-au tras, i-a murit, nu i-a murit, are material, are iaht, e o altfel de discuţie. Pentru o femeie pantofii nu sunt un lux, sunt o necesitate, oricât de mulţi. Genţile la fel", a spus vedeta de la PRO TV pentru Evenimentul Zilei.

"Am mai văzut şi pe aici colegi care se epilează, se pensează, mai umblă cu chiloţi cu aţă-n fund, mai stau pe la sală. Aleargă pe bandă, tot felul. Eu cred că… vorba lui Robert Redford „pe faţa unui bărbat trebuie să se vadă ce fel de viaţă a trăit”. Şi Fellini spunea că un bărbat în chiloţi şi în maieu e comic. M-am dus şi eu o dată la sală şi când m-am văzut în oglindă am căzut de pe bandă", a marturisit Calinescu.

Actorul si-a investit banii castigati in agricultura, o fabrica de binocluri si un restaurant. "Am un restaurant, o fabrică de ocheane şi câteva hectare de pământ. Îmi merg binişor. Dacă se coc strugurii… În agricutură anul acesta a fost prost cantitativ, dar a fost bun calitativ. Adică, vin s-a făcut puţin şi bun. Binoclurile... depinde cine vrea să mai vadă pe cine… Una peste alta, să ştiti că nu trăiesc din televiziune", a spus el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate