Florin Călinescu nu stă rău cu banii în vreme de pandemie! Actorul a încins atmosfera, aruncând cu un teanc de bani la televizor

Florin Călinescu și-a amuzat teribil colegii de platou, dar și telespectatorii care-l urmăresc cu drag!

Florin Călinescu
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Florin Călinescu este un cunoscut actor și om de televiziune, fiind foarte îndrăgit și apreciat de public. Acesta este considerat de urmăritorii emisiunii Românii au Talent, acolo unde face parte din juriu, unul dintre cei mari carismatici din întreg platoul de televiziune.

Citeste si: Florin Călinescu a fost infectat cu virusul COVID-19! Primele declarații despre starea de sănătate a actorului

Florin Călinescu a făcut un gest, care i-a amuzat atât pe colegii lui de la masa juriului, cât și pe telespectatori. Actorul, în ediția a doua a sezonului 11, le-a arătat tuturor că lucrurile îi merg chiar bine pe vreme de pandemie!

Florin Călinescu
Florin Călinescu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Ce-a putut să cumpere Florin Călinescu din mall în 40 de minute! N-a fost nici un inel cu diamant, nici vreun telefon super performant! Și-a cumpărat o amărâtă de…VIDEO EXCLUSIV

După prestația primului concurent din ediția respectivă, un tânăr care a cântat la vioară, Florin Călinescu a rămas plăcut impresionat. Juratul emisiunii a încins atmosfera și a scos din buzunar un teanc de bancnote de 100 de lei, să dea dedicații. 

„Ia să vezi aici, pentru nașul mare! Pentru mireasă, pentru nașul mic! Ia de aici! ” au fost vorbele lui Florin Călinescu. Colegii lui de la masa juriului s-au amuzat copios.

Florin Călinescu
Florin Călinescu[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce venit lunar are Florin Călinescu

Florin Călinescu nu deține o avere imensă și nici nu câștigă un venit lunar foarte mare. Actorul trăiește modest, după o viață întreagă de muncă.

Celebrul actor câștigă o sumă de bani mică, chiar dacă este greu de crezut. Florin Călinescu și-a dedicat întreaga viață actoriei și televiziunii. După o viață de muncă, acesta a ajuns să aibă două terenuri și patru case. 

Conform declarației de avere, actorul are două terenuri în zone diferite: unul în Argeș, de circa 1,8 Ha, iar celălalt în Braşov, care are o suprafață de 219 mp. Omul de televiziune are două apartamente în Bucureşti, unul în Timişoara, dar și o casă de vacanţă în Braşov. (VEZI CONTINUAREA AICI) 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Călinescu are o moşie în toată regula la ţară. Are zeci de animale şi arată ca în basme

Lumea zice că-i bogat! Câți bani a câștigat de fapt Florin Călinescu după ce a plecat de la PRO TV!

Ce avere deține Florin Călinescu, actorul care s-a implicat în politică! Nimeni nu se aștepta la asta

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Doliu uriaș în România! Un îndrăgit actor a murit la 72 de ani. Va fi înmormântat vineri

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Papa Francisc își caută moartea? Experții sunt șocați

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies