Florin Călinescu, replică acidă la adresa Andrei: „Nu poți să o cânți, n-ai voce”

Andra și Florin Călinescu au avut un dialog șocant în cadrul emisiunii „Românii au talent”.

Andra
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Andra este una dintre cele mai iubit și urmărite artiste din industria muzicală autohtonă, fiind recunoscută pentru vocea puternică și suavă cu care a fost înzestrată. Artista a demonstrat de-a lungul carierei sale că poate aborda mai multe genuri muzicale și chiar a cântat live tot felul de melodii cu care nu prea și-a obișnuit fanii.

Andra le-a arătat tuturor că are un glas extrem de versatil, iar tehnica ei muzicală este fără cusur. 

Deși a convins o Românie întreagă, se pare că încă mai este cineva care-i pune sub semnul întrebării abilitățile vocale. Este vorba despre Florin Călinescu care a afirmat că vedeta nu poate cânta o anumită melodie din repertoriul Laurei Stoica. 

Florin Călinescu

Vocea Andrei, pusă sub semnul întrebării de Florin Călinescu 

Andra și Florin Călinescu au avut un schimb de replici în timpul unei pauze de la „Românii au talent”. Totul a început după ce Andra și colegul ei de pupitru, Andi Moisescu, au început să fredoneze versuri din piesa „Mi ții minte, dragă Mărie”, a Mariei Lătărețu, iar Florin Călinescu a intervenit imediat. Acesta i-a spus Andrei că, din punctul lui de vedere, ea nu ar putea să cânte „Focul”, melodie interpretată de regretata artistă Laura Stoica, a cărei carieră s-a terminat tragic și neașteptat după ce a fost implicată într-un accident rutier. 

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

Citeste si: Andra îl readuce pe Smiley cu picioarele pe pământ: „m 12 ani de căsnicie și nu s-a întâmplat așa ceva”

Florin Călinescu i-a mărturisit Andrei că ea niciodată nu ar putea sp cânte rock, pentru că nu are voce pentru un astfel de gen muzical, cu atât mai mult cu cât se pare că nici înfățișarea nu prea o ajuta pe

artistă, din punctul de vedere al actorului. Întreaga discuție a fost întreruptă de urcarea unui nou concurent pe scenă.  

„-Dar tu, de exemplu, n-ai putea să cânți ”Focul”, de la Laura Stoica.

-Da de ce să nu pot?

-Nu poți să o cânți, n-ai voce de rock! Ea mai băga la măsea, mai fuma, adică trebuie să ai vocea puțin gâjâită.

Ai țâțele prea mari pentru rock.

-Păi? Nu contează, să zbenguie și ele pe aici”, a fost dialogul incredibil dintre cei doi jurați de la Românii au Talent. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Smiley și Pavel Bartoș, acrobați de ocazie la Românii au Talent, sezonul 11. Andra: ”Ambulanța, vă rog, aduceți SMURD-ul!”

Smiley și-a ales favoritul de la Românii au Talent, sezonul 11. David Micu l-a impresionat pe artist prin dansul său. Smiley: ”Sper că o să câștigi!”

Priscilla Oghenovo, afro dance spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11! Nigerianca a venit în România ca să studieze medicina

Anamaria Prodan, interviu picant despre presupusa amantă a soțului: „Încearcă să dezbine”

O nouă zi liberă pentru acești români! Proiectul de lege a fost depus la Parlament

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Locul în care COVID-19 devorează copiii. Experții sunt șocați de agresivitatea virusului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies