Florin Calinescu stie secretul unui cuplu reusit! "Trebuie sa ai doua bude separate!"

Desi a trecut prin tragedia pierderii unui copil, Florin Calinescu pare mai jovial ca niciodata.

Distribuie pe:

fara descriereInvitat intr-o emisiune de la Acasa TV, vedeta de televiziune a declarat senin ca "Viitorul suna bine deocamdata". Calinescu a povestit si cum si-a inceput cariera: "De cand eram mic am stiut ca vreau sa fac asta, ca pot sa vorbesc si sa vad realitatea intr-un anume fel. Nu conteaza cum traiesti viata, ci cum o povestesti. Am facut tot ce mi s-a parut ca poate sa contina ceva substanta. Eu nu ma consider om de televiziune, vedeta sau star".

Florin Calinescu a marturisit si ca nu mai cumpara alimente de la magazin: "Am impresia ca imi cumpar toate bolile. Am undeva o vita de vie, am zis sa imi cumpar si cateva animale. Nici n-au idee cate legume poti sa faci pe un teren".

In ceea ce priveste dragostea, Calinescu a dezbatut problema intr-un mod amuzant: "Femeia este o fiinta care vrea entertaiment. Femeia apreciaza un barbat cu umor. Casatoria este o meserie grea, daca nu o faci repede, nu o mai faci niciodata. Si nu inteleg sa te dai la cineva care are deja prieten, sot, copii. Dragistea e relativa, nu dureaza trei ani. Secretul unui cuplu reusit este sa ai doua bude separate. Oricat de indragostit ai fi, cand te duci la buda sa dai fluturii afara din tine dispare toata dragostea!".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate