Florin Chilian, dezvăluiri incredibile: ”Au vrut să mă declare nebun cu acte”

Florin Chilian a povestit o întâmplare din tinerețe, atunci când ar fi putut fi declarat ”nebun cu acte”

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Florin Chilian a avut o viață zbuciumată. În tinerețe a avut parte de multe experiențe, multe dintre ele extrem de neplăcute, din cauza firii sale răzvrătite.

Pe blogul său, Florin Chilian povestește o întâmplare din perioada în care avea doar 19 ani. “Îmi luasem un job la o ăntreprindere, IACSIM se numea.

Citeste si: Florin Chilian, despre esecul Romaniei la Eurovision: “Nicio stralucire, nicio idee mai de Doamne ajuta... emotie gen caramida, lipsa totala de personalitate muzical, un ghiveci”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Florin Chilian, mărturisiri teribile despre viaţa dificilă pe care a avut-o: ”Eram nevoit să fur ca să...”

Atunci au vrut să mă declare nebun cu acte în regulă, ca să îmi poată desface contractul de muncă”. De ce? “M-am certat cu toți, mai puțin cu șeful meu, inginerul Dumitru Botez cu care am avut o relație specială. I-am făcut de c… cu toată doctrina lor, am făcut mișto de limbajul lor de lemn, am intrat în ședință peste ei”… Acum, pe bune, numai un “nebun” ar fi avut curajul să ia peste picior tovarășii și limba lor de lemn.

Citeste si: Doliu uriaș în muzica românească! Florin Chilian este distrus de durere!

Citeste si: Ana-Maria Georgescu s-a lasat de muzica? Artista care facea furori cu piesa “Ochii tai” s-a reprofilat! Afla ce lucreaza

Florin Chilian, dezvăluiri din tineretea sa: ”Mi-au pus electrozi pe cap”

Drept pentru care s-a cerut evaluarea psihiatrică a cazului Chilian. “O lună întreagă, zi de zi, eram dus cu mașina, însoțit de unul de la întreprindere, la Policlinica Titan, secția psihiatrie. Mi-au pus fel de fel de întrebări, electrozi pe cap, chestii de-astea. La final, unul din doctori m-a felicitat, mi-a spus că este bucuros că m-a cunoscut și că ar fi bine să plec din țară. Diagnosticul a fost ”sănătos clinic”. M-am dus la ăia care mă pândeau și mi-am dat singur demisia”, este mărturisirea lui Florin Chilian pe chilian.ro

Galerie foto 
Citește și:

Florin Chilian isi da limuzina inainte de Sarbatori: “O vand pe iubi cu 29.500 de euro! Singura extravaganta pe care mi-am permis-o, in afara de muzica!”

Florin Chilian merge la inchisoare: "E greu pentru copii sa creasca fara un parinte"

Florin Chilian a ajuns sa cantareasca 100 de kilograme! Ce s-a intamplat si cum arata acum

Florin Chilian, condamnat la un an si 10 luni de inchisoare: "Politistul era stupefiat. Am fost gasit incompatibil cu VIATA

Mona de la Puterea Dragostei, revine în casă? Replică șoc: „Dacă revin aș vrea să fiu `sare`!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies