Florin Cîțu: ”Nu ne luăm concediu. Trebuie să ne pregătim pentru cele mai dificile situații”. Problema inundațiilor în România devine tot mai pregnantă

Premierul Florin Cîțu a tras un semnal de alarmă în timpul videoconferinței pe care a susținut-o în legătură cu inundațiile din ultima vreme.

Premierul Florin Cîțu despre situația inundațiilor
Premierul Florin Cîțu despre situația inundațiilor[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Florin Cîțu a susținut o videoconferință alături de prefecți pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu inundațiile din ultimile 24 de ore. Premierul României a transmis advertismente autoritățiilor pentru a fi pregătite să intervină. Florin Cîțu a mai declarat că este important ca toată lumea să fie precaută în ceea ce privește inundațiile din acest moment.

Aş vrea să facem o evaluare a zilei de ieri, am avut momente mai dificile în câteva judeţe, în Bacău şi mai ales la Vrancea. Situaţia de la Vrancea încă este în derulare, mai avem cei 12 muncitori care au rămas izolaţi şi acolo situaţia este în curs de rezolvare, am vorbit cu domnul Arafat. Aş vrea astăzi să facem evaluarea zilei de ieri, să vedem cum au reacţionat, apoi aş vrea să avem o discuţie, să vedem ce se întâmplă cu specialiştii de la meteo şi hidro, să ne spună la ce să ne aşteptăm în zilele următoare, şi după aceea aş vrea să iau pe fiecare prefect în parte, să discutăm să vedem ce probleme aveţi, ce nevoi aveţi ca să ne pregătim, dacă este nevoie, pentru următoarea şedinţă de Guvern, să trimitem resurse sau ajutoare, să vedem de ce e nevoie .” a spus premierul Florin Cîțu la începutul videoconferinței.

Citeste si: Vin indundațiile. Număr uriaș de județe sub incidența alertei

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Florin Cîțu îndeamnă oamenii să fie precauți

citu2.jpg 

Premierul a cerut evaluarea situațiilor de vineri. Totodată, Cîțu a mai declarat că nimeni nu își va lua concediu în perioada următoare.

Citeste si: Breaking News. Zeci de mii de oameni sunt evacuați într-un timp record

Este o situaţie dificilă, toată lumea trebuie să fie pregătită, nu ştim exact şi vom afla ce se va întâmpla în perioada următoare, dar aş vrea să fim precauţi, să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne

în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea, suntem toţi pregătiţi să intervenim în orice moment ”, a mai declarat Florin Cîțu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Cîțu, îngrijorat de pagubele provocate de ciclonul format în Marea Neagră! El a convocat o ședință urgentă

Florin Cîțu, avertisment pentru români: „Valul patru va exista doar dacă noi nu vrem să ne vaccinăm”

Veste proastă pentru milioane de angajați români. Decizia neașteptată luată de Guvern

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Umilinţă totală pentru Simona Gherghe! Nu a avut nicio şansă. O scot de pe post

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Gata! A început noua eră. Certificatul de vaccinare îți dă prioritate în magazine și la alți furnizori

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies