Vedete

Florin Dumitrescu, in doliu! Celebrul chef este devastat dupa moartea lui: "Bucataria a mai pierdut un gigant"

Florin Dumitrescu este in doliu. Unul dintre cei mai mari bucatari, Joël Robuchon, a murit. Cunoscutul chef din Romania a publicat un mesaj emotionant dupa ce a aflat de decesul marelui bucatar francez.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Florin Dumitrescu, in doliu! Celebrul chef este devastat dupa moartea lui: "Bucataria a mai pierdut un gigant"icon photo

"Joel Robuchon. Altceva nu ştiu ce să spun, dar bucătăria franceză a mai pierdut un gigant", a scris Chef Florin Dumitrescu. Joël Robuchon a fost un model pentru Chef Florin Dumitrescu.

Joël Robuchon, chef cu 32 de stele in Ghidul Michelin, a murit la varsta de 73 de ani. Gastronomia franceza a mai primit o lovitura puternica in acest an, atunci cand un alt mare bucatar s-a stins din viata. Paul Bocuse, supranumit "parintele gastronomiei franceze", a decedat in luna ianuarie a acestui an, la varsta de 91 de ani.

 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune