Florin Iordache, ieşire suburbană în Parlamentul României! A arătat degetul mijlociu opoziţiei! "Vi s-a părut"

Scandal cu gesturi de mahala în Parlamentul României după ce Florin Iordache a anunţat că PSD va merge mai departe cu legile justiţiei, ignorând raportul Comisiei Europene.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin, G.S.

Florin Iordache a arătat degetul mijlociu către opoziţie la câteva secunde după ce a anunţat că PSD va ignora raportul MCV pe justiţie. Anterior, el îi atacase pe parlamentarii opoziţiei pe care i-a acuzat că au criticat prea mult modificările la legea justiţiei, influenţând astfel poziţia Comisiei Europene faţă de România.

”De ce vreţi în continuare ca DNA-ul, în loc să respecte legea să pună presiune pe judcători? Ce vreţi mai mult când jumătate din procurorii şi judecătorii din

România au avut dosare instrumentate de DNA. Noi vrem normalitate, e o direcţie specializată care să arate monstruozitatea sistemului (...). Vom merge mai departe cu toată opoziţia pe care a arătat-o Comisia Europeană! Vrem să fim independenţi, vrem să decidem portivit Constituţiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau alţii”,a spus Florin Iordache de la tribună, conform hotnews.ro.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, neagă că a făcut gesturi obscene în plenul Parlamentului. Întrebat de mai multe ori de ce a făcut acel gest, Iordache a răspus: "vi s-a părut".

Întrebat în mod insistent de jurnalişti pentru cine şi de ce a arătat degetul mijlociu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că avea doar mâinile ridicate.

„E un gest normal, am încheiat discuţia”, a spus Iordache, la insistenţele jurnaliştilor.

Gestul obscen al lui Florin Iordache a venit după ce, prin votul PSD-ALDE, au fost adoptate două ordonanţe de urgenţă în domeniul justiţiei, extrem de criticate de partenerii europeni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen, fiica lui Minune, nu mai vrea să îşi expună viaţa personală! "Iubitul meu nu..."

Doliu în lumea filmului! Încă un mare actor s-a stins din viaţă

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

SUTE DE MII de români vor să se vaccineze! Înscrieri masive în doar două zile

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies