Florin Marin i-a îndeplinit dorinţa fostului soţ şi i-a împrăştiat cenuşa într-un râu din Bucureşti: "Îmi este tare dor de el"

Florin Marin a împăştiat cenuşa lui Philip Clements într-un râu din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu


In articol:

Florin Marin i-a îndeplinit dorinţa fostului soţ şi i-a aruncat cenuşa într-un râu din Bucureşti. Philip Clements, un preot anglican, a fost căsătorit cu tânărul român o bună perioadă de timp. Moartea acestuia a picat ca un fulger pentru Florin Marin.

foto
Florin Marin alaturi de fostul sot[Sursa foto: Instagram]

Florin Marin s-a dus la crematoriu ca să recupereze cenuşa fostului soţ, iar mai apoi a aruncat-o într-un râu.

Se pare că aceasta a fost ultima dorinţă a luiPhilip Clements .

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Citeste si:Philip Clements a murit în urmă cu câteva ore! Florin Marin, soțul mai tânăr cu 54 de ani, a făcut anunțul morții

Tânărul văduv a declarat într-o emisiune TV că şi acum mai "comunică" cu preotul gay şi că îi duce dorul, dorindu-şi să-l întâlnească în vis.

“Încă îmi este tare dor de el și aș fi vrut să-i spun ultima oară personal că va rămâne în sufletul meu și este și-l simt pentru totdeauna și mi-aș dori foarte mult să vină măcar odată în visul meu.

L-am rugat și în gând măcar odată să-l mai văd, să-mi spună ceva, dacă e ok unde este.”, a spus Florin Marin.

Relaţie controversată între un român şi un preot gay

Relaţie dintre Philip Clements şi Florin Marin a fost una destul de controversată , cu toate acestea, cei doi bărbaţi s-au iubit indiferent de ce spuneau gurile rele, ba chiar au decis să se căsătorească.

Moartea preotului anglican a provocat multă durere în sufletul tânărului român care i-a fost soţ. Florin Marin spune că acum se simte bine din punct de vedere sentimental şi îşi doreşte să îşi refacă viaţa alături de un nou bărbat.

"Din punct de vedere sentimental am început să stau foarte bine. Nu este ceva foarte serios, deși fostul meu soț și-a dorit să îmi refac viata imediat după moartea lui, însă, eu sunt ortodox, o iau mai ușor.

Sunt cu cineva, e tot străin. Chiar din UK. Nu ne-am văzut din cauza virusului, dar vorbim prin video. M-a abordat pe instagram, a treia zi de la aflarea decesului. Și-a exprimat condoleanțele și părerile de rău și mi-a spus că mă cunoaște din anii trecuți din media și ar vrea să discute cu mine. După cinci săptămâni l-am contactat și am ascultat acea întrebare pe care o avea de la început, însă nu era momentul", a spus Florin Marin pentru Antena Stars.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vulpița și-a șocat fanii cu ultima apariție! Soția lui Viorel Stegaru a slăbit enorm: "În halul ăsta arăți..."

Pepe, reacție controversată la ieșirea din sala de judecată. Artistul s-a dezlănțuit și nu a mai ținut cont de nimic: „Să vedeți ce pumn în gură i-am dat. Vedeți cât de frumoasă...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Anunț pentru cei care se vaccinează! De ce ar putea beneficia

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies