Florin Pastramă a spus adevărul despre Mihaela Rădulescu, după încheierea competiției la fermă

Florin Pastramă a spus adevărul despre Mihaela Rădulescu, la încheierea emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Florin Pastramă a postat pe rețelele de socializare două imagini în care apare alături de Mihaela Rădulescu. Iubitul lui Brigitte Sfăt a spus adevărul despre ea! Cum e Mihaela Rădulescu, de fapt, în realitate.

  „Mihaela este omul pe care îl respect și-l voi respecta toată viața! Este femeia pe care am admirat-o dintotdeauna atât din fața televizorului, cât și în realitate. Este o profesionistă, o femeie puternică, mamă, divă, un om de la care ai tot timpul ceva de învățat. Respect și îți mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat!”, este mesajul lui Florin Pastramă pe rețelele de socializare.

  Citeste si: Imaginile făcute publice de Brigitte Sfăt, după ce au plecat toți de la fermă

  Citeste si: Schimb amuzant de replici între Andreea Mantea și Cristi Mitrea: „Vorbești non-stop de mine!” De la ce a pornit totul

  fara descriere

  Citeste si: Carmen Harra, mărturii cutremurătoare despre moartea lui Răzvan Ciobanu! ”El, de fapt, ar fi fost omorât”

  Brigitte Sfăt și Florin Pastramă vor face nuntă

  Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o frumoasă poveste de dragostei, iar acest lucru se poate vedea în faptele pe care le-au concretizat, dar și în cele pe care le vor concretiza în scurt timp împreună. Mai mult decât atât, Brigitte a vorbit într-un interviu pe net despre posibilitatea de a avea un copil cu Florin Pastramă.

  „Cu sarcină eventual, dar cu un păstrămior, nu. Normal că îmi doresc (n.r. un copil cu Florin Pastramă. Îmi doresc să fac un copil, sper ca Florin să fie tatăl copilului meu, sper să merite acest lucru. Timpul va demostra„, a declarat Brigitte Năstase, într-un vlog.

  În urmă cu câteva săptămâni şi-au ales verighetele de la un magazin cu bijuterii de lux.

  Așa cum susține și Brigitte, Florin Pastramă este alesul inimii sale. Astfel că luna aceasta va avea loc, cel mai probabil, cununia civilă, iar în data de 7 iulie ar avea loc evenimentul mult așteptat: nunta, conform Cancan.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate