Florin Pastramă, adevărul despre botezul lui în religia penticostală! A avut o revelație

Florin Pastramă și-a schimbat religia de dragul lui Brigitte, femeia de care s-a îndrăgostit într-un show tv.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

 


In articol:

Brigitte, actualmente Pastramă, este pocăită de mulți ani. A fost un adevărat scandal când ea s-a căsătorit cu Ilie Năstase, deși acesta a spus clar că nu are de gând s-și schimbe religia.

Reprezentanții Bisericii Penticostale au spus atunci chiar că Brigitte nu acționează ca o adevărată credincioasă și nu trăiește după regulile bisericii din care spune că face parte. Așa se face că Brigitte și Ilie Năstase s-au căsătorit doar civil, ei fiind de religii diferite.

Dacă nu a reușit cu Ilie Năstase, l-a convins pe Florin Pastramă. Acesta din prea multă dragoste pentru Brigitte a decis să se pocăiască, iar înainte de nunta s-a botezat.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Brigitte si Florin Pastrama
Brigitte si Flroin Pastrama s-au putut cununa si religios[Sursa foto: Instagram]

Oricum trebuia să o facă dacă își dorea ca Brigitte să-l ia de soț. Mai ales că actuala soție a lui Florin Pastramă a tot avut probleme cu reprezentanții Bisericii din care face parte. Aceștia și-au dorit chiar excluderea lui Brigitte din rândul membrilor ei după ce au apărut imaginile la tv cu ea la Ferma vedetelor.

Florin Pastramă, ajutat de Brigitte să primească Duhul Sfânt

Florin Pastramă a povestit recent că a simțit că trebuie să treacă la religia penticostală, după ce încă din prima săptămână de iubire cu Brigitte, aceasta l-a dus într-un loc lângă Timișoara, unde s-a întâlnit cu ”sora Maria”

„Sora Marina mi-a spus niște lucuri pe care nu le știa nimeni. Și eu uitasem de ele, am încremenit. Atunci Dumnezeu a lucrat. În prima săptămână când am ajuns la București m-a dus Brigitte la biserică. Te întreabă: „Crezi că Domnul Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu?” Mi-am predat sufletul. Asta înseamnă că Îl primești pe Domnul Iisus în sufletul tău”, a mărturisit Florin Pastramă.

Bărbatul spune că atunci a avut o revelație, așa că după câteva săptămâni s-a și botezat în noua religie. ”S-a rugat Brigitte mult de tot și a luat Duhul Sfânt. Alții au 10, 15 ani și nu au primit”, a spus Flroin Pastramă în show-ul tv pe care-l are cu Brigitte. Iar de atunci, Florin Pastramă mărturisește că Brigitte a luat Duhul Sfânt și acum amândoi vorbesc în alte limbi când se roagă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Florin Pastramă, de urgență pe masa de operație. Ce a pățit soțul lui Brigitte?: „A ieșit ca după război...”

Brigitte Pastramă, la un pas de leșin! Ce s-a întâmplat cu vedeta: ”Știi că eu am frică de...”

Horoscop Maria Sârbu. Ce ne aduc ultimele trei luni din an. Cum resimt zodiile relațiile în pandemie: între vindecare și traumă

Brigitte Sfăt a publicat un mesaj pe care l-a primit de la Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă. Blondina a amenințat-o și șantajat-o

Din ce afaceri trăiesc, de fapt, Brigitte și Florin Pastramă. În 2019 au pierdut 100.000 de euro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies