Florin Pastramă i-a umplut de bani pe lăutari! A cheltuit 80 de milioane pe dedicaţii!

Florin Pastramă a impresionat pe toată lumea prezentă la nunta sa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Pastramă a fost în culmea fericirii şi a tat dedicaţii cu nemiluita la petrcerea care a avut loc în curtea casei părinteşti. (vezi motivul pentru care Poliţia a ajuns acasă la Florin Pastramă)

Citeste si: Unde se duc Brigitte şi Florin Pastramă în luna de miere : “O să plece la mare, cred că pe o insulă undeva”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Primele imagini cu Brigitte cu voalul pe cap! Iată ce coroană impresionantă a ales vedeta pentru cununia religioasă

Citeste si: Vărul lui Florin Pastramă o vorbeşte de bine pe Brigitte: “E o fata de nota 200, acum e a noastră, e din familie”

Soţul lui Brigitte Pastramă le-a dat lăutarilor invitaţi la nuntă nu mai puţin de 80 de milioane de lei vechi pentru a cânta în cinstea soţiei sale, dar şi a tuturor celor prezenţi. "De la Florin Pastramă 80 de milioane, să înceapă petrecerea", a anunţat unul dintre lăutari.

Brigitte şi Florin Pastramăfac astăzi cununia relegioasdă, după ce la finalul lunii mai au făcut cununia civilă. Cei doi sunt împreună de câteva luni, după ce s-au cunoscut la Fermă.

Galerie foto 
Citește și:

Marea nuntă de astăzi nu va mai avea loc? Brigitte şi Florin Pastramă, scandal monstru! Ce se întâmplă între ei? "E jale"

Brigitte Pastramă a luat parte la petrecerea burlăcițelor! Pe 7 iulie se căsătoresc religios

Florin Pastramă e putred de bogat? ”Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam”

Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstru la cumpărăturile pentru nuntă! „Dă-mi o culoare țigănească! Să mor io dacă nu-mi place! Asta-i, fă!”

Andreea Tonciu, foc și pară în platoul Bravo, ai Stil! Celebrities! Roxana Nemeș a facut mișto de ea?!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies