Florin Pastramă, îngenuncheat de bănci! Dezastru pentru soțul lui Brigitte: sute de mii de euro în joc, averea familiei în pericol! EXCLUSIV

Florin Pastramă a ajuns într-o situație disperată și chiar este la un pas să-și piardă întreaga avere. Soțul lui Brigitte a primit cea mai proastă veste posibilă, în urmă cu două zile.

Florin Pastramă
Autor: Radu Constantin

In articol:

Florin Pastramă și familia lui au pierdut, în urmă cu două zile, un proces extrem de important, prin care contestau o executare silită în valoare de sute de mii de euro! Decizia reprezintă un adevărat dezastru pentru familia lui Pastramă.

Toată familia Pastramă, afectată

Florin Pastramă, mama, fratele și surorile lui au girat împreună un contract de credit pe care nu l-au mai putut returna. Banca le-a trimis acestora mai multe notificări și în cele din urmă a obținut acordul instenței pentru trecerea la executarea silită a unor bunuri aflate în posesia debitorilor. Familia Pastramă a contestat decizia de executare și după un an și jumătate sentința nu a fost una de partea ei: judecătorii au respins tot și au dat dreptate băncii.

Din fericire, mai există o speranță: decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Citeste si: În ce condiții trăiesc Brigitte și Florin Pastramă! Vedeta nu și-a mai făcut duș de trei zile! „Vă dați seama cum miroase ”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Necazurile financiare ale familiei Pastramă au început în 2008, atunci când Doina, sora lui Florin, a luat un credit de la bancă în valoare de 450.000 de euro pentru a achiziționa un teren situat în sectorul 2. Aici, familia Pastramă urma să investească într-un poriect imobiliar. Doar că a venit criza economică din 2008-2010 și totul s-a năruit. Sora lui Florin Pastramă a încercat să anuleze împrumutul prin returnarea terenului cu ajutorul legii dării în plată, însă nu a reușit să facă acest lucru.

Nici măcar cu ajutorul familiei, femeia nu a reușit să restituie împrumutul, iar acum lucrurile s-au complicat de-a dreptul.

Citeste si: Motivul pentru care Brigitte a făcut pușcărie! Vedeta a trecut prin cea mai mare dramă în tinerețe

Averea lui Florin și a lui Brigitte, pe datorie

Florin Pastramă și Brigitte
Florin Pastramă și Brigitte, la nuntă

Pandemia a adus pentru familia Pastramă și mai multe probleme. T oate business-urile lui Florin și ale lui Brigitte au fost afectate: o shaormerie care a fost scoasă la vânzare, un loc de joacă pentru copii care a stat închis luni bune și un proiect imobiliar care a înaintat cu destulă greutate. La un moment dat, Brigitte a mărturisit că toată averea lor este luată pe datorie și că ratele lunare sunt foarte mari.

”Nu pot să vând tot ceea ce am, doar să plătesc anumite găuri. Casele sunt în rate, mașinile sunt în rate, trebuie să fac ceva!”, i-a spus Brigitte lui Florin, într-un reality-show despre viața celor doi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Pastramă, într-o situație stânjenitoare! Cine vrea să-i dea stingerea soțului celebrei Brigitte? Dezvăluiri exclusive

Cum o răsfață Florin Pastramă pe soția lui?! Omul de afaceri, surpriză de proporții de ziua lui Brigitte Pastramă

Florin Pastramă, scos din minți din cauza unui scandal dintre Brigitte și fiica sa: ”Nu urla că-ți trag una”

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Doliu uriaș în România! Un îndrăgit actor a murit la 72 de ani. Va fi înmormântat vineri

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Papa Francisc își caută moartea? Experții sunt șocați

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies