Florin Pastramă intervine în scandalul lui Brigitte cu fiul ei, Robert Sfăt. Ce spune el despre băiat

Florin Pastramă este alături de Brigitte în scandalul cu fiul ei și a dat câteva declarații în acest sens.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Florin Pastramă intervine în scandalul lui Brigitte cu Robert Sfăt
Florin Pastramă intervine în scandalul lui Brigitte cu Robert Sfăt


In articol:

Florin Pastramă se implică în scandalul creat de fiul lui Brigitte, Robert Sfăt, mai ales că a conviețuit și el cu băiatul. Soțul lui Brigitte are cuvinte de laudp la adresa lui Robert, dar crede căanturajul este cel care l-a tras în jos. 

Citeste si: Brigitte Pastramă se ține tare în scandalul cu fiul ei: „Să acționeze în justiție, iar eu mă încăpățânez să...”

Florin Pastramă, despre comportamentul lui Roby: „Pe mine mereu m-a ascultat”

Florin Pastramă spune că mereu a intervenit când Brigitte se enerva pe fiul ei și a încercat să aplaneze conflictul. Ce a apreciat la Roby a fost că l-a ascultat de fiecare dată când i-a zis că nu este bine ce face. 

Citeste si: Florin Pastramă sare în ajutorul lui Robert Sfăt, după scandalul cu Brigitte: „Îi ofer casa”

Citeste si: Breaking News. COVID-19. Scădere a numărului de cazuri - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Pe de altă parte, tot Florin a zis că a încercat să-l apropie pe Roby mai mult de familie. Mergea la el în cameră ori de câte ori făceau grătar duminica și îl scotea din cameră atât pe el cât și pe iubita lui, Ana. Florin a dat de înțeles că și-ar fi dorit să conviețuiască alături de Brigitte și fiul ei într-o stare de voie bună. 

Florin Pastramă intervine în scandalul lui Brigitte cu Robert Sfăt
Florin Pastramă intervine în scandalul lui Brigitte cu Robert Sfăt

„Toate discuțiile mele cu Brigitte au fost din cauza lui Roby. Roby este un băiat foarte bun, are un suflet bun, dar are momente când se întâlnește cu prietenii lui și nu este ok. De fiecare ori a fost nervos, s-a certat cu maică-sa, am intervenit, m-a ascultat și m-a respectat. A ținut cont de părerea mea. Am încercat să-i apropii. Brigitte era tot timpul mai impulsivă pentru că vine cu prieteni pe care nu-i cunoaștem”, a declarat Florin Pastramă în cadrul unui interviu. 

Florin Pastramă intervine în scandalul lui Brigitte cu Robert Sfăt
Florin Pastramă intervine în scandalul lui Brigitte cu Robert Sfăt

Citeste si: Fiul lui Brigitte Pastramă i-a dat emoții uriașe cu examenul de Bacalaureat! Robert Sfăt a fost la un pas să pice BAC-ul acum un an!

Soțul lui Brigitte a mai spus că adesea se întâmpla ca Brigitte să-și iasă din fire atunci când Roby făcea prostii și atunci a preferat să-i vorbească el în calitate de bărbat și tată vitreg. 

„L-am luat din cameră: 'Nu că mă întâlnesc cu prietenii'. Nu, Roby! Te rog frumos, hai să fim o familie. Tot timpul mă duceam la ei în cameră, că Brigitte nu se duce, o luam și pe Ana, 'hai să facem grătar, hai să facem remy". Roby tot timpul m-a ascultat”, a mai spus Florin Pastramă în cadrul aceluiași interviu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop de weekend 27-29 Noiembrie 2020: Leii au parte de un câştig financiar important, Săgetătorii primesc o veste foarte bună

Adi Minune, în stare de ȘOC! Decizia luată de procurorii DIICOT: Aştept maşina să mă ia

Nu mai adăugați acest ingredient în salata de boeuf! Îi atenuează gustul! Care este rețeta perfectă. Multe gospodine fac o greșeală în preparare

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, declarații șocante la 18 ani de la moartea tatălui său! ”Cred că cineva l-a ucis”

Fiul lui Brigitte Pastramă, acuzații dure la adresa mamei! Robert Sfăt: „Aveam momente când cerșeam un leu”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies