Florin Pastramă, scandal cu milionarul Dan Nicorescu! Afaceristul a chemat poliția! Imagini incredibile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro VIDEO EXCLUSIV

Florin Pastramă a comis-o. A parcat aiurea bolidul lui Brigitte și a fost amendat de poliție. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins întregul moment.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Florin Pastramă a avut proasta inspirație să parcheze în fața casei celebrului Dan Nicorescu, situată în zona Nordului. Iubitul Brigittei a reușit să parcheze atât de prost încât a blocat întregul trotuar și aproape a lipit bolidul fostei doamne Năstase de gardul lui Nicorescu. Milionarul nu a stat prea mult pe gânduri și a chemat poliția.

Citeste si: Brigitte Sfăt, adevărul despre relaţia tensionată cu Cătălin Moroşanu şi Otniela

Citeste si: Surpriză! Ce au spus copiii lui Brigitte Sfăt despre nunta vedetei cu Florin Pastramă! ”M-a întrebat direct”

Citeste si: Brigitte Sfăt, declarație neașteptată despre Ilie Năstase, imediat după ce s-a aflat că face nuntă cu Florin Pastramă! Încă ține la fostul soț

Agenții au venit, au măsurat, au fotografiat și i-au lăsat în parbriz lui Pastramă o binemeritată amendă, după ce au schimbat câteva vorbe cu Nicorescu. Vărul soției lui Pepe nu se afla la fața locului, iar când s-a întors polițiștii deja plecase. Bărbatul a primit însă câteva vorbe ”de dulce” de la propietarul vilei, aflat încă în curtea casei. Florin nu s-a descurajat, a urcat în mașină și a plecat în trombă, părând că nu a observat bilețelul din parbriz.

 

Câteva minute mai târziu, Pastramă a parcat din nou ”pe dos”

 

Câteva minute mai târziu, Pastramă a oprit mașina și a verificat amenda. Nu a părut însă descurajat, mai degrabă amuzant. A zâmbit, a urcat din nou în mașină și a plecat către o terasă din zonă. Și drept dovadă că ”are șmecheria în sânge”, Pastramă a parcat din nou aiurea, blocând practic intrarea în respectivul local.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate