Florin Pastramă şi mama lui nu au plătit canalizarea şi gunoiul şi au fost daţi în judecată! Cei doi au avut restanţe de aproape 700 de lei! EXCLUSIV

Nu mai e un secret că Florin Pastramă şi mama lui nu au plătit canalizarea şi gunoiul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Florin Pastramă şi mama lui nu au plătit canalizarea şi gunoiul. Florin Pastramă, care a devenit iubitul lui Brigitte Sfăt la Fermă şi s-a cununat civil cu aceasta, are probleme mari cu banii. Cel puţin asta sugerează un proces care a avut loc în 2017 la Judecătoria Buftea, Pastramă fiind dat în judecată pentru că nu a achitat factura de apă şi canalizare. (vezi cum s-au distrat Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt la Veneţia)

Citeste si: Florin Pastramă, dezvăluiri dureroase cu ochii în lacrimi: „A murit fără să știm că este bolnav...”

Citeste si: Raluca Podea a fost hărţuită de Leo de la Strehaia: „El tot insistă. Nu e genul meu, nu-l vreau. M-a luat puţin greaţa”

Citeste si: Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, prima apariție în public de când au declarat că se iubesc! Nu pot sta departe unul de celălalt nici măcar o secundă! Sunt fericiți, se pupă și "se sorb” din priviri VIDEO EXCLUSIV

Florin Pastramă şi mama lui nu au plătit canalizarea şi gunoiul. Datoriile lui Pastramă au fost de 500 lei

”Obligă pârâtul sa achite reclamantei suma de suma de 504,95 lei – reprezentând contravaloare servicii de apă şi canalizare. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 50 lei – cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept. Cu apel în 30 zile de la comunicare. Data în Camera de Consiliu și pronunțată în ședință publică”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Buftea.

fara descriere

Florin Pastramă şi mama lui nu au plătit canalizarea şi gunoiul: "Obligă pârâta la plata cheltuielilor de judecată"

Se ştie că Florin Pastramă şi mama lui nu au plătit canalizarea şi gunoiul. În 2018, mama lui Pastramă, Florentina, a fost şi ea data în judecată pentru neplata facurii la firma care se ocupă de strţngerea hunoiului în Voluntari. “Admite cererea formulată de reclamanta SC ECOVOL S.A. în contradictoriu cu pârâta Pastrama Florentina. Obligă pârâta la plata către reclamanta a sumei de 221,06 lei, reprezentând facturi neachitate. Obligă pârâta la plata cheltuielilor de judecată către reclamantă în cuantum de 50 lei, reprezentând taxa judiciară de timbru”, a fost hotărârea judecătorilor. În total, restanţele lui Florin Pastramă şi ale mamei sale au fost de 726 de lei, adică aproximativ 150 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate