Florin Pastramă trece prin clipe cumplite! „E de o săptămână la terapie intensivă.” O ființă foarte dragă este la spital

Afaceristul a fost nevoit să se mute din vila în care locuia alături de Brigitte.

Florin Pastramă
Florin Pastramă
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Soțul lui Brigitte trece prin, poate, cea mai grea perioadă din viața sa. Florin Pastramă a trebuit recent să se mute din csa în care locuia cu soția sa și s-a întors la cea părintească.

Ei bine, omul de afaceri a recurs la agest gest pentru a fi mai aproape de spitalul Fundeni, acolo unde este internată una dintre cele mai importante ființe din viața lui. 

Florin Pastramă trece prin momente foarte grele: „M aică-mea este cu un picior în groapă”

Afaceristul a dezvpluit că traversează una dintre cele mai cumplite momente din viața sa. A trebuit să se mute de acasă pentru a fi mai aproape de unitatea medicală în care este internată mama sa. 

Citeste si: Brigitte a ajuns la capătul puterilor și a izbucnit în plâns. Relația din ea și Florin Pastramă, tot mai tensionată: „Aștept ca lucrurile să se limpezească”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

„Eu nu am plecat de la Brigitte ca să stau la restaurante sau prin cluburi.

Uitați-vă la fața mea! Nu am avut timp nici să mă bărbieresc… Pentru mine maică-mea e cel mai important lucru. Ce era important, să stau lângă Brigitte să repar un gard sau să merg în vacanțe, când maică-mea este cu un picior în groapă. De la Brigitte până la maică-mea, la Spitalul Fundeni unde e ea, durează o oră. Noi stăm la un minut, două. Tot timpul sunt acolo”, a explicat Florin Pastramă.

Ce s-a întâmplat cu mama lui Florin Pastramă: „ Dumnezeu i-a redat viața”

Soțul lui Brigitte a dezvăluit că mama lui a fost internată o săptămâna la ATI, iar acum pare că starea ei de sănătate se îmbunătățește, iar medicii chiar au mutat-o de la terapie intensivă pe un salon. Florin Pastramă este convins că divinitatea a jucat un rol vital în videcarea mamei sale.

De asemenea, afaceristul a mai dezvăluit că a fost singurul care a putut intra să o viziteze pentru că s-a imunizat împotriva virusului SARS-CoV-2. 

Citeste si: Brigitte Pastramă, mamă a treia oară?! Vedeta a dat vestea cea mare, în direct

„Maică-mea a avut foarte mari probleme la operație. E de o săptămână la terapie intensivă. Astăzi au pus-o pe salon. A avut tensiune 9. Dumnezeu i-a redat viața. Am putut să intru la ea doar eu, pentru că eu sunt singurul vaccinat”, a mai zis acesta.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte i-a scris lui Philipp Plein că visează să fie ”ambasadoarea modei și a haute-couture”! Motivul șocant pentru care celebrul designer german a dat-o în judecată pe soția...

Brigitte Pastramă, pregătită pentru o nouă afacere. S-a vindecat de COVID-19 și este pusă pe făcut bani: "Doresc să-mi fac o fabrică..."

Brigitte și Florin Pastramă, față în față după ce au petrecut Paștele separat! Ce și-au reproșat cei doi

Horoscop Zilnic Duminică 25 Iulie 2021: Vărsătorii se află în toiul unei perioade aglomerate a vieții lor însă este și una în care au parte de rezultate foarte bune

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Afacerile necurate ale primarului Clotilde Armand. Noua firmă de salubrizare - legături cu mafia italiană și patroni controversați

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies