Florin Peste s-a confruntat la WOWbiz cu Adelina, sora Denisei Raducu! "Voi ati omorat-o inca o data ca artist!"

Autor: A.M.

Incepe un nou scandal intre membrii familiei Denisei Raducu. Motivul? Drepturile de autor si canalul de youtube al artistei, de pe urma caruia Florin Peste si Adelina, sora artistei, au ajuns sa se dueleze.
In timp ce sora Denisei incearca sa pastreze vie memoria surorii sale si sa impartaseasca cu fanii melodiile cantate de sora ei, Florin Peste isi cere drepturile de autor pentru piesele compuse de el.

"In primul rand, eu nu am fost impresarul Denisei si Adelina stie foarte bine. Ea impreuna cu Denisa si mama lor locuiau la mine. Am luat-o ca pe un copil de-al meu sa o lansez in muzica. Am preferat la rugamintile sotiei sa o ajut pe ea si dintr-un bine s-a transformat intr-un rau.

 

Vreau sa demontez cateva minciuni. Ei nu pot sa mai incarce melodii, in momentul in care incarca, identifica piesa si o demonetizeaza si o revendica cel care considera ca are drepturi asupra piesei. Mai bine sa vedem lucrurile in fata instantei, decat la televizor.
In instanta este cel mai corect."

, a spus Florin Peste.

"E problema de bani, Florine? E problema de obraz! Tu cu gura ta ne-ai spus ca ii dai banii pe furis lui Liviu? Cand venea Liviu cu Denisa la tara si Liviu iti spunea sa nu ii dai banii de fata cu "asta" ca ea nici nu stia ca are canalul deschis?
Daca voi ati vrut sa o omorati inca o data ca artist, eu am scos vocea ei de pe piese, iar apoi piesa a fost revendicata.

(...) Cum ne-ai spus tu ca incasa Liviu Dovleac fara sa stie sora-mea? Si cand l-ai intrebat pe Liviu "pana cand continuam asa?" Si Liviu ce-a zis? "Pana cand imi iau masina ca a ta". a fost replica data de Adelina.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies