Florin Peşte, vărul primar al Denisei, acuzaţii halucinante la adresa lui Liviu Dovleac, impresarul artistei: ”A fost folosită!”

Starea de sănătate a Denisei Răducu este una destul de delicată, iar acum Florin Peşte, vărul primar al tinerei în vârstă de 27 de ani, a făcut nişte declaraţii halucinante la adresa lui Liviu Dovleac, impresarul aristei.

Autor: T.S.


În direct, la WOWbiz, Florin Peşte l-a acuzat pe impresarul acesteia că a folosit-o:


”Liviu Dovleac a folosit-o. Asta e părerea mea. Cu Liviu nu mai vorbesc de mult timp, dar Denisa vorbeşte. Merg pe o premiză. Dacă poţi să ajuţi un om, ajută-l. Dacă ea consideră că e ajutor, e ajutor, dacă nu consideră, nu e. Asta e.

Eu fac asta pentru că e bine. Eu îi deschid această uşă pentru vindecare. Nu o ţin ascunsă, nu, dar cred că e vorba de...Când ai o educaţie proastă, stai degeaba. Ştie bine că nu-i vreau răul. Am mai vorbit cu persoanele de pe lângă ea, cu mama ei. Orice om e slăbit, chiar şi când e răcit. Şi în România se va face bine, dar trebuie să ai încredere. Şi Leo Iorga s-a făcut bine. Tatăl ei a fost de mai multe ori la ea. Nu e adevărat ce s-a scris. Şi sora ei, Maria, a venit la ea. Toată lumea vine. Are Denisa bani pentru tratament. Şi oricum, oricine o poate ajuta, dar deocamdată nu e nevoie de bani. E nevoie doar de încredere că se va face bine.”, a mărturisit Florin Peşte.


Mai mult de atât, seria dezvăluirilor a continuat în platoul emisiunii WOWbiz, unde Florin Condurăţeanu a mărturisit că artista a fost astăzi externată şi, mai mult de atât, ea n-ar suferi de hepatita C.

 

”Eu am reuşit să vorbesc cu medicul ei curant şi voi spune, în premieră, cum.

Denisa a fost externetată de la spitalul Sfântul Ioan şi nu pentru varianta aceea pesimistă, ci pentru că tratamentul pe care-l urmează poate fi urmat acasă. Necazul ei nu este la plămân, ci la ficat. Are un virus. Nu este C şi nu este o variantă reală. Denisa nu are virusul hepatic C. I s-au făcut trei testări şi la niciuna nu a apărut acest virus. Nici vorbă de virusul C.
Denisa are un virus mult mai agresiv decât C. Nu este nici B, nici C, ci şi E ori G. E un virus mai agresiv, ce a fost contractat de această tânără de 27 de ani  în copilărie. Aceste virusuri au nişte perioade ce se întind de la 20-25 de ani. Când şi-au scos ghearele sunt făcute ţăndări celulele ficatului. Devin nişte cicatrici. L-am întrebat pe medic care sunt şansele acestui război? Dacă poate fi salvată, iar el mi-a spus, oftând, că nu poate da un răspuns. Tot ce ne rămâne de făcut e să ne rugăm pentru ea. Să ne rugăm pentru că la fiecare om există o armată de imunitate. Există momente de declic, când aceasta să se trezească, iar anticorpii treziţi la viaţă luptă. Tot timpul apar derivaţi ai virusurilor.”,
a mărturisit el în cadrul emisiunii WOWbiz.

De asemenea, astrologul Cristina Demetrescu susţine că boala Denisei Manelista ar fi apărut din cauza banilor nemunciţi, adică sumele pe care le încasa ca dedicaţii în cadrul concertelor :”Un artist poate să fie de bună credinţă, însă există o problemă între sănătatea ei, nu din cauza faptului că a cântat prea mult, ci pentru că aceste cântări au făcut prea mulţi bani. Acele avansuri despre care vorbiţi voi că au fost achitate, dar nu s-a cântat, acei bani nemunciţi au atras nişte energii negative. Lună neagră, Marte şi ce mai are ea în Scorpion creează infecţii, probleme de la bani nemunciţi. Perioada ei grea este până în decembrie. Ceea ce ar trebui să facă ea este să primească bani pe cât munceşte. Dacă ar avea o casă de la rudele ei, de la mama ei, acest lucru i-ar putea salva viaţa. Acele bunuri pe care le are ar putea să o scape de energii. Ar trebui să se gândească că e o cumpănă care ar putea să-i schimbe viaţa.”, a mai spus astrologul Cristina Demetrescu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Graviduta Elena Gheorghe, imagini unice din aeroport! Cum a fost surprinsa la intoarcerea in tara

Costel, barbatul de 38 de ani care cantareste peste 260 de kilograme, a primit o sansa la viata! Medicii au decis sa il opereze

Adevărul despre starea de sănătate a Denisei Manelista! Cine a condamnat-o pe tânăra de 27 de ani la moarte

5 zodii dau lovitura. Berbecii vor obține o reușită importantă

NENOROCIREA care s-a abătut asupra României. Aceste zile sunt critice. Au ANUNȚAT OFICIAL

Vlăduța Lupău a născut un băiețel! Ce nume unic i-a ales micuțului său

Un alt produs consumat de români în cantități industriale devine lux. La ce preț a ajuns

Dan Petrescu, DEMIS de la CFR Cluj – Mirel Rădoi pregătit să-i ia locul – Planul lui Neluțu Varga după ce a făcut o criză de nervi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies