Florin Piersic a ajuns de urgență la spital

Actorul Florin Piersic a ajuns de urgență pe mâinile medicilor de la o clinică din București.

Autor: A.M.

In articol:

Actorul Florin Piersic a ajuns de urgență pe mâinile medicilor de la o clinică din București. Florin Piersic ar fi ajuns la spital pentru a efectua mai multe analize, dar și din cauză că în ultima perioadă a ajuns să se deplaseze foarte greu și ar fi acuzat dureri la piciorul drept, potrivit stiripesurse.ro.


Actorul ar fi fost însoțit de o persoană, care l-a ajutat să ajungă la medici pentru a efectua investigațiile necesare.

Citeste si: Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO- bzi.ro

Florin Piersic, la 83 de ani, mesaj tranșant cu ocazia Centenarului

Actorul Florin Piersic a transmis la un eveniment dedicat Centenarului, că îşi doreşte ca România „să-şi ia frâiele în mână”.
„României nu pot să îi transmit nimic, decât să-şi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva.

Eu spun adevărul. Eu iubesc România. La vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu, la vârsta asta, o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om? Pentru că aici este toată povestea. Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun că sigur, cred.
Toată viaţa mea am fost un om care a sperat şi a crezut”,
a declarat Florin Piersic, citat de Agerpres.

De-a lungul carierei ce depăşeşte 60 de ani, Florin Piersic a jucat în zeci de filme. Printre cele mai cunoscute se numără "Neamul Şoimăreştilor" (1965), "Mihai Viteazul" (1971), "Haiducii lui Şaptecai" (1971), "Fraţii Jderi" (1974), "Eu, tu şi... Ovidiu" (1978) sau "Trandafirul galben" (1982).

În 2002, Florin Piersic a fost decorat cu Ordinul naţional Steaua României în grad de Cavaler "pentru prestigioasa cariera artistică şi talentul deosebit prin care au dat viaţă personajelor interpretate în filme, dar şi pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc".

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Piersic şi-a omagiat soţia la aniversarea acesteia: „Femei sunt multe, nevestele sunt rare”

Apariția care a îngrijorat lumea artiștilor din România! Ce se întâmplă cu Ileana Stana Ionescu VIDEO EXCLUSIV

Legătura dintre Florin Piersic şi Maia Morgenstern! Cei doi mari actori vor primi premiul pentru întreaga carieră!

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Trebuia să zboare și Arafat! Un fost președinte al României, anunț în scandalul politic al momentului: E un om care blochează sistemul de sănătate

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Descoperire uriașă făcută de cercetătorii români. Istoria va fi rescrisă după acest anunț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies