Florin Piersic a ajuns de urgență la spital

Actorul Florin Piersic a ajuns de urgență pe mâinile medicilor de la o clinică din București.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Actorul Florin Piersic a ajuns de urgență pe mâinile medicilor de la o clinică din București. Florin Piersic ar fi ajuns la spital pentru a efectua mai multe analize, dar și din cauză că în ultima perioadă a ajuns să se deplaseze foarte greu și ar fi acuzat dureri la piciorul drept, potrivit stiripesurse.ro.
Actorul ar fi fost însoțit de o persoană, care l-a ajutat să ajungă la medici pentru a efectua investigațiile necesare.

Florin Piersic, la 83 de ani, mesaj tranșant cu ocazia Centenarului

Actorul Florin Piersic a transmis la un eveniment dedicat Centenarului, că îşi doreşte ca România „să-şi ia frâiele în mână”.
„României nu pot să îi transmit nimic, decât să-şi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva. Eu spun adevărul. Eu iubesc România. La vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu, la vârsta asta, o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om? Pentru că aici este toată povestea. Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun că sigur, cred. Toată viaţa mea am fost un om care a sperat şi a crezut”, a declarat Florin Piersic, citat de Agerpres.

De-a lungul carierei ce depăşeşte 60 de ani, Florin Piersic a jucat în zeci de filme. Printre cele mai cunoscute se numără "Neamul Şoimăreştilor" (1965), "Mihai Viteazul" (1971), "Haiducii lui Şaptecai" (1971), "Fraţii Jderi" (1974), "Eu, tu şi... Ovidiu" (1978) sau "Trandafirul galben" (1982).

În 2002, Florin Piersic a fost decorat cu Ordinul naţional Steaua României în grad de Cavaler "pentru prestigioasa cariera artistică şi talentul deosebit prin care au dat viaţă personajelor interpretate în filme, dar şi pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc".

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate