Florin Piersic a fost la o băută cu Patriarhul Daniel: „Şi-mi dă un lichior într-un păhăruţ cât degetaru. Şi zic: „Mai puneţi-mi unu”

Acum câteva luni, Florin Piersic a fost la o băută cu Patriarhul Daniel.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

S-a aflat că Florin Piersic a fost la o băută cu Patriarhul Daniel. Actorul le-a povestit invitaţilor unui eveniment organizat în Cluj, cu ocazia Centenarului, cum a decurs o întâlnire pe care el a avut-o cu Patriarhul Daniel.  „Păi eu pot să uit vreodată că m-am dus, zilele trecute, nu chiar zilele trecute, dar acum de curând, două-trei luni, la cine crezi că m-am dus? Că m-o chemat, din aeroport m-o chemat: „Vreau să-l văd pe Piersc”.

Sigur că vrea să mă vadă, când e aşa de târziu. Că zice: „Nu-l chem azi, mâine, chiar daca-l chem, bună ziua, că s-o dus şi ăsta!” Şi m-o chemat din Aeroport părintele Leonard şi m-o dus la cine? La Patriarh, pe care-l cheamă Daniel, ca pe băiatul meu, Daniel. Şi m-am dus, şi-mi spune părintele Leonard: „Ştiţi, maestre” – când aud asta cu maestre îmi vine să mă împuşc, dar n-am gloanţe - „Nu puteţi să staţi mai multe la înalt-preasfinţitul decât 20 de minute cel mult. Cu atâta vreme a fost primit Băsescu”, a dezvăluit Piersic.

Florin Piersic a fost la o băută cu Patriarhul Daniel: "Şi, apare, în capătul coridorului, apare, Înaltpreasfinţitul"

„Zic, da, dar eu nu-s Băsescu, eu îs Piersic şi nu eu am vrut să mă întâlnesc cu dumnealui, cu preasfinţitul, ci dumnealui, aţi zis dumneavoastră, că mă cheamă.

Şi, apare, în capătul coridorului, apare, Înaltpreasfinţitul. Mă copii, dacă vă spun asta, uitaţi tot ce s-o petrecut până acuma. Mă apropii, îi pup mâna, asta cu pupatul mâinii nu prea îmi convine la bărbaţi, dar mă rog, hai să zicem. Îi pup mâna, că e cine e, dacă pup mâna lui domnu' ăsta, care-i în cămaşă populară, zice: „Piersic e bulangiu”. Nu mă, io-ţi pup mâna de drag, aşe că m-am gândit că eşti figură mare, că cutare.
Că văd, că-mi zâmbeşti. Ceva nu-i normal... Vreau să vă spun, că-i pup mâna şi... Dacă vă spun, nu credeţi.”
, a continuat actorul. (vezi ce proprietăţi imobiliare are Florin Piersic )

Florin Piersic a fost la o băută cu Patriarhul Daniel: "L-am îmbrăţişat, i-am pupat mâna"

De curând, Florin Piersic a fost la o băută cu Patriarhul Daniel.

“M-am apropiat de el, l-am îmbrăţişat, i-am pupat mâna şi a spus: „Îmi pare bine că te cunosc, pentru că te-am văzut vorbind de părinţii tăi la televizor şi, în general, ai un fel de a vorbi, care mie-mi place. Vino, vrei să bei ceva?” „Beau”. Eu, spre deosebire de dumneavoastră, îmi place să beau. Nu mult, da să beau. Nu apă, că nu-s tâmpit să beau apă. Că apa-i pe toate drumurile. Ceva, o pălincă, ceva lucruri din ăstea mai aspre. Şi, când colo, ce credeţi că-mi dă, dacă ghiciţi, vă dau şalul meu...Lichior, bă, lichior de nucă. Cu lichioru de nucă ce poţi să faci, cât eşti de Presfinţit şi de cutare. Ce mai ridică lichioru de nucă? Nimic, să-ţi vopseşti părul poate cu el. Mi se pare o tâmpenie, şi-mi dă un lichior într-un păhăruţ cât degetaru. Şi zic: „Mai puneţi-mi unu”. I-o plăcut, că i-am mai cerut unul”, a încheiat Florin Piersic.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Daniel Buzdugan îl ridică în slăvi pe Patriarhul Daniel după sfinţirea Catedralei: “Câţi dintre noi am putea să rezistăm ferm pe poziţii, cu curaj, fără frică, să ne ducem visul...

Ce salariu are Patriarhul Daniel? S-a aflat câţi bani încasează în fiecare lună

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Nenorocirea care va lovi crunt România! Greşeala imensă a Guvernului. Totul este o minciună

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Taxa ascunsă pe care o ia CNAS românilor. Dezvăluirile sunt revoltătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies