Florin Piersic a ramas fara pistolul lui Margelatu! Uite ce s-a intamplat cu cei care i l-au furat

Hotii care au furat pistoalele de colectie apartinand lui Florin Piersic au scapat de condamnari. Curtea de Apel Cluj a inchis dosarul mai multor furturi comise de o banda de spargatori care actionau in judet, pentru ca pagubitii si-au retras plangerile.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereDoi tineri care faceau parte din grupare, Liviu Daniel Jovrea si Laurentiu Eronim Utiu, au fost condamnati la pedepse de cinci ani si jumatate, respectiv 3 ani si sase luni de inchisoare, condamnari decise de Judecatoria Cluj Napoca anul trecut. Magistratii Curtii de Apel Cluj au constatat insa impacarea partilor si incetarea procesului penal impotriva acestora, dar si a altor sapte persoane trimise in judecata in acelasi dosar, potrivit Romania TV.

O singura persoana a primit o condamnare cu executare la trei ani de inchisoare, pentru ca avea”coada” dintr-o alta cauza, iar un alt inculpat, o pedeapsa de doi ani sub supraveghere, dar acestia nu ar fi participat la incursiunea din anul 2008 din cabana lui Florin Piersic.

Acum aproape sase ani, hotii au patruns in cabana renumitului actor, de unde au sustras patru pistoale, folosite de acesta in filmul “Margelatu”, dar si o provizie serioasa de alcool: 20 de sticle de vin vechi, whisky si palinca. De cele patru pisioale au scapat repede, vanzandu-le unui colectionar local, iar bautura au dat-o pe gat de Revelion.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate