Florin Piersic e mai în formă ca niciodată! La câteva zile după ce va implini 84 de ani, actorul are un spectacol la Londra: “Nu-ntreba câți ani am!”

Florin Piersic împlineşte 84 de ani pe 27 ianuarie, iar pe 2 februarie are spectacol în Marea Britanie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Florin Piersic împlineşte 84 de ani pe 27 ianuarie, dar actorul nu are prea mult timp de sărbătorit. Peste doar şase zile de la acest eveniment, Piersic va susţine un spectacol la Leicester Square Theater din Londra, intitulat “Nu-ntreba câți ani am!”. (vezi ce spune Florin Piersic despre starea lui de sănătate)

Citeste si: Zi mare pentru Florin Piersic! Marele actor și-a sărbătorit soția FOTO

Citeste si: Ce mari s-au făcut nepoţii de la Viena ai lui Florin Piersic! Puştii lui Daniel Piersic se distrează de minune împreună cu bunica lor, celebra actriţă Anna Szeles! FOTO

Citeste si: Florin Piersic Jr, transformare șocantă! Cum arată fiul lui Florin Piersic, la 51 de ani VIDEO EXCLUSIV

Organizatorii spun că Piersic va împărtăși publicului cele mai savuroase povești, va recita versuri pline de sensibilitate, va depăna amintiri din impresionanta sa carieră, vă va face să râdeți cu lacrimi și vă va bucura prin interpretarea unor piese muzicale compuse special pentru el de către compozitorul Dan Iagnov.

fara descriere

Florin Piersic e mai în formă ca niciodată: „Vin în fața publicului cu dorința de a-l sensibiliza" 

„Mai sunt cateva zile! Abia aștept intalnirea de iubire cu publicul din Londra! Va imbratisez! Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenți pe unii dintre cei mai mari artiști ai acestei țări”, a declarat Piersic.

„Vin în fața publicului cu dorința de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranță și, dacă până la sfârșitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe fața lor sau lacrima în colțul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul”, a mai mărturisit Florin Piersic.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate