Florin Piersic își dezvăluie poziția cu privire la vaccinul anti-COVID: „Nu sunt adeptul teoriilor!”

Florin Piersic abia așteaptă ca viața să revină la normal și să urce din nou pe scena teatrului!

Florin Piersic vrea să revină normalitatea cu care eram obișnuiți.
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Potrivit specialiștilor în sănătate, vaccinul este prima și singura armă descoperită de omenire în lupta cu virusul SARS-CoV-2, care a pus încet, dar sigur, stăpânire preste lume. De mai bine de un an a fost declarată pandemie de coronavirus, iar viața s-a schimbat drastic din acel moment. Odată cu apariția serului, oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care cred în vaccin și-l vor face și cei care nu o vor face. 

Iată de ce tabără se poziționează marele actor Florin Piersic. Mărturisirile sunt făcute chiar de una dintre prietenele sale foarte dragi, Medeea Marinescu. 

Ce părere are Florin Piersic despre vaccinul împotriva coronavirusului

Nu știm dacă Florin Piersic se teme de virusul care a generat criza epidemiologică mondială, însă știm, cu siguranță, că acesta intenționează să se vaccineze anti-COVID, pentru a pune capăt pandemiei și pentru a fi unul dintre cei care restaurează vechea normalitate cu care eram toți obișnuiți. 

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Florin Piersic se va vaccina anti-COVID.
Florin Piersic se va vaccina anti-COVID.[Sursa foto: Captură YouTube]

 „Mi-am făcut atunci o serie de teste anti-COVID fiindcă am vrut să fiu sigură că nu voi transmite acest virus. Florin Piersic nu mi-a spus niciodată dacă se teme sau nu de virusul ăsta, dar ştiu sigur că se va vaccina. Nu ştiu când o va face, dar ştiu că are foarte mulţi prieteni medici clujeni, cu nume şi renume, şi ştie exact care e valoarea vaccinului.

Nu e adeptul teoriilor ăstora despre vaccin, care umblă mai nou printre noi, stârnind multă confuzie şi teamă!” , a povestit Medeea, la impact.ro.

Florin Piersic, dor greu de stăpânit de șcenă. Actorul este nerăbdător să joace iar 

Actrița Medeea Marinescu povestește că Florin Piersic i-a mărturisit că abia așteaptă să urce iar e scenă, în fața a mii de români. Abia mai poate să-și stăpânească pofta de a juca iar în piese de teatru. 

Citeste si: Florin Piersic, mesaj impresionant înainte de Crăciun. Actorul este preocupat de repercusiunile pandemiei: „Mi-e frică de moarte!”

 „Duce foarte tare dorul scenei şi al spectatorilor. Dar la 85 de ani continuă să spere ca va juca în continuare şi face scenarii în baza cărora vom reprograma spectacolele suspendate din cursul anului trecut. Am vorbit la telefon chiar zilele trecute cu Florin Piersic. M-a întrebat dacă mi-am mai repetat rolul şi m-a asigurat că el o face în fiecare săptămână. Abia aşteaptă să se termine cu pandemia asta”,  a declarat actriţa Medeea Marinescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A șasea tranșă de vaccin Pfizer/BioNTech a ajuns luni în România!

Bilanț coronavirus, 25 ianuarie 2021. Tot mai puține cazuri noi raportate

Medicul Octavian Jurma, anunț îngrijorător despre cazurile cu noua tulpină din București

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

O nouă BOALĂ face ravagii în timpul pandemiei! Sunt români care nu s-au gândit vreodată că vor ajunge într-un cabinet

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Descoperire uluitoare a medicilor. Când va fi disponibil medicamentul oral împotriva COVID

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies