Florin Piersic Jr, transformare șocantă! Cum arată fiul lui Florin Piersic, la 51 de ani VIDEO EXCLUSIV

Florin Piersic Jr a ajuns la 51 de ani iar vârsta începe să-și pună amprenta asupra lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Fiul lui Florin Piersic va rămâne mereu un ”junior”, chiar dacă el nu mai este de mult un puști. Deși pare greu de crezut, Florinel, așa cum îl alintă tatăl lui, s-a făcut mare și este ”la casa lui”. Ceea ce nu este de mirare dacă ne gândim că Florin Piersic Jr are deja vârsta de 51 de ani.

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins imagini rare cu Florin Piersic Jr alături de iubită și copil, mergând împreună la film. Băiețelul aleargă vesel înainte lor iar actorul își ține iubita de mână. Sasha, fiul lui Piersic Jr, va împlini 4 ani peste doar câteva săptămâni.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Florin Piersic Jr mai are însă o fetiță din fosta relație, cea cu actrița Dorina Chiriac. Sonia are acum 13 ani.

Cine e femeia care l-a ”îmblânzit” pe Florin Piersic Jr?

În ceea ce o privelte pe Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr, aceasta pare să-l fi ”îmblânzit” pe rebelul actor. De profesie jurnalist de modă, Andreea are 37 de ani și este de ani buni iubita oficială a lui Piersic Jr.

Citeste si: Mesajul tulburător al lui Florin Piersic Jr.: „Tata, să nu mă lași orfan”!

Citeste si: Florin Piersic, pe moarte? Fiul său se teme să nu rămână orfan: „Să nu îndrăznești...”

Citeste si: Legătura neștiută dintre Florin Piersic și Irinel Columbeanu! Marele actor e prieten la cataramă cu nașul de cununie al afaceristului FOTO

Florin Piersic Jr nu se poate lăuda totuși cu o viață la fel de tumultoasă cum a fost cea a tatălui său. Acesta a fost căsătorit de 3 ori: cu Tatiana Iekel, Ana Szeles și cu Ana Torok însă acesta a mărturisit că s-a iubit cu multe colege de scenă frumoase și celebre în acea vreme.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate