Florin Piersic, mesaj trist cu o zi înainte să împlinească 85 de ani: „Se zbate acum între viaţă şi moarte”

Florin Piersic împlinește 85 de ani miercuri, pe 27 ianuarie! Actorul nu va mai fi înconjurat de fani.

florin piersic
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România. În fiecare an, ziua de naștere a artistului era un motiv de sărătoare pentru mii de români. Celebrul actor obișnuia să fie înconjurat de fanii săi de ziua sa de naștere. Anul acesta, pandemia de coronavirus i-a dat peste cap tradiția. El a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care și-a arătat rgretul că nu se poate întâlni cu susținătorii săi.

„SCRISOARE CĂTRE VOI: Intrăm într-o saptamână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi stiţi că n-am avut niciodată reţineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori şi mai ales actriţe care parcă sunt născuti pe 29 februarie, aşa că înainteaza în vârsta o dată la patru ani.

De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranţă, cu bucurie. O să vedeţi şi voi când veţi ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima! An de an, televiziunile, presa şi mai ales voi, publicul m-aţi sărbătorit, m-aţi răsfăţat, m-aţi aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate şi ţoaţă iubirea voastră, cu recunostiinţă.

În teatru, indiferent ce se întâmplă în viaţa actorilor de pe scenă, se spune: „Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie să fie acolo, să intre în pielea personajelor lor, să vă aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în colţul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întalnire, pentru că ştiţi că a devenit aproape o tradiţie să îmi petrec ziua de naştere pe scenă, cu voi alături. M-am gândit mult la asta”, a scris Florin Piersic.

florin piersic
Florin Piersic urmează să împlinească vârsta de 85 de ani [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Florin Piersic, în doliu! COVID-19 i-a răpus un prieten din copilărie

Virusul ucigaș  din China a fost nemilos față de doi prieteni ai marelui actor. Florin Piersic  a mărturisit că prietenul său din copilărie a murit după ce s-a infectat. Tot în postarea de pe Facebook, actorul a anunțat că una dintre partenerele sale de scenă se zbate între viață și moarte din cauza virusului.

Citeste si: Florin Piersic își dezvăluie poziția cu privire la vaccinul anti-COVID: „Nu sunt adeptul teoriilor!”

„Şi acum vine marele „Dar”: Copii, e prea multă tristeţe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viaţă, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea se zbate acum între viaţă şi moarte, din acelaşi motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ţinem de sărbătoriri. Şi dacă nu ne vom vedea faţă în faţă, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puţin. Anul asta este anul Vărsătorului, aşa că sunt convins că ne aşteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită”, a adăugat actorul.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Piersic, mesaj impresionant înainte de Crăciun. Actorul este preocupat de repercusiunile pandemiei : „Mi-e frică de moarte!”

Florin Piersic, mesaj îngrijorător: ”Rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră.”

Dezvăluiri. Ce a făcut Florin Piersic pentru Dan Negru chiar înainte de moartea tatălui său

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Lucrurile pot scăpa de sub CONTROL! Valeriu Gheorghiță, avertisment cumplit: Deja vedem ce se întâmplă

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies