Florin Piersic sare in apararea Angelei Similea: “E vedeta cu adevarat! Este o doamna!”

Angela Similea si Florin Piersic au avut mereu o relatie speciala. Insa apropierea dintre cei doi a fost vazuta cu alti ochi de catre fostul sot al cantaretei, Sorin Movileanu, care a declarat in urma cu ceva timp la emisiunea WOWbiz, difuzata la Kanal D, ca e convins ca vedetele au fost impreuna in urma cu ceva vreme.

Distribuie pe:

fara descriereAtat cantareata, cat si actorul s-au abtinut de la declaratii dupa dezvaluirile lui Sorin Movileanu, facute in cadrul emisiunii Wowbiz, de la Kanal D. Florin Piersic si Angela Similea s-au revazut pe scena de la Sala Palatului in urma cu o luna,  moment in care s-au salutat calduros. In virtutea prieteniei cu artista, Florin Piersic sustine ca Angela Similea nu este tratata cu respect de catre jurnalisti si este de parere ca aceasta nu este obligata sa raspunda nimanui pentru ceea ce face, cu atat mai putin pentru declaratiile facute de fostul sot.

“Stiu ca nici ce va spun acum nu o sa publicati! Dar va spun un lucru, nu se poate ca doamna sa nu dea  interviuri, iar in urma spectacolului de la Sala Palatului sa se scrie ca Angela Similea a avut cabina separata, ca are aere de vedeta. E singura care merita sa aiba! Ca vedeta, e vedeta cu adevarat! Ca atunci cand ei (ziaristii) nu existau, Similea, pe vremea lui Ceausescu, avea primul fan club al ei in Romania. Nu Florin Piersic si nici alti actori  buni. Nu, domnule, avea ea! Si acum  o luati ca nu a putut sa vorbeasca? Nu matale, iti spun in general. Asta e tristetea! Si pentru ca eu nu sunt respectat, nu vreau sa ma duc nicaieri sa vorbesc despre asta”, a declarat Florin Piersic, in exclusivitate, pentru WOWbiz,ro.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate