Florin Răduță, reacție după prestația ratată aseară, pe scena Cerbul de aur! Ce explicație are pentru ce s-a întâmplat în timpul piesei: "Cel puțin penibil! Nu a fost o zi proastă"

Florin Răduță, reacție după prestația ratată aseară, pe scena Cerbul de aur! Ce explicație are cântărețul pentru ce s-a întâmplat în timpul piesei: "Cel puțin penibil!"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Florin Răduță a postat pe Facebook comentarii despre ce s-a întâmplat aseară pe scena Cerbul de Aur.

Fostul mare câștigător al unui concurs de talente a explicat de ce prestația lui nu s-a ridicat la înălțimea unei competiții de această anvergură. Florin Răduță susține că nu a auzit orchestra în monitoare și că ar fi trebuit să se oprească și să explice ce se întâmplă, abia apoi să își reia prestația pe scenă.

Florin Răduță, reacție după prestația ratată aseară, pe scena Cerbul de aur! Ce explicație are pentru ce s-a întâmplat în timpul piesei: "Cel puțin penibil!"

"Imi asum total prestația mea cel puțin penibila din Cerbul De Aur, fără sa coafez lucrurile (indiferent de cat de mult am muncit la ea).

Un singur lucru trebuia sa fac (prin faptul că nu cânt cu in-ear/"casti") atunci cand a inceput piesa si nu am auzit orchestra, trebuia sa ma opresc si sa o iau de la capat! Asta e regretul meu,restul greselilor mi le asum. Asa ca este vina mea si chiar nu a fost vorba de "o zi proasta". Totusi,in circumstantele alea,atat am putut să va ofer.

Multumesc pentru incredere", a scris aseară, imediat după ce a coborât de pe scena de la Brașov, Florin Răduță.

fara descriere

Astăzi, la rece, Florin Răduță a revenit cu completări.

"Apreciez foarte mult mesajele voastre,însă, chiar nu e nevoie sa zicem ca a fost bine.Stiti foarte bine cat contează părerea voastră pentru mine si cat de perfectionist sunt! Imi asum total modul de interpretare si greselile facute,insa,regretul nu este pentru asta...regretul cel mai mare (lucrul pentru care ma invinovatesc cu adevarat) este ca trebuia sa ma opresc din primul moment în care nu am auzit orchestra in monitoare,deși am avut intenția să fac asta dupa cum vedeti si la începutul clipului.Si astfel,am dat cu piciorul la un moment chiar frumos pentru care AM MUNCIT.

Postarile mele nu sunt facute ca sa ma scuz fata de nimeni, ci dimpotrivă imi asum ce zic si ce fac.

Multumesc pentru incredere si timp ...chiar si in momentul de aseară. Ne vedem diseară, speram ca de data aceasta o sa fie bine", a mai spus Florin Răduță pe Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate