Florin Ristei, glumă nesărată la adresa colegei sale de emisiune! Ramona i-a tăiat-o imediat: „Mă iei cu glumele tale”

Ce a putut să zică Florin Ristei la adresa Ramonei. Blondina nu a stat cu mâinile în sân.

Florin Ristei și Ramona Olaru
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Florin Ristei s-a alăturat de câteva luni emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” și este responsabil cu interviurile artiștilor care vin să cânte în cadrul show-lui matinal. De fiecare dată discuțiile din platou mai derapează și ajung să se facă glume sau să se ironizeze între ei. 

Florin Ristei, glumă mai puțin adecvată la adresa Ramonei Olaru

În ultima ediții a matinalului s-a vorbit despre curajul de a face activități care fac ca adrealina să curgă prin vene și inima să bată cu putere. Ramona a spart gheața, după ce a dezvăluit în fața colegilor de emisie și a telespectatorilor ce visează ea să facă. Se pare că asistenta TV și-ar dori să se plimbe cu balonul în jurul lumii sau să piloteze un avion, atenție, fără a lua cursuri de zbor înainte. 

Citeste si: Ramona Olaru și Cuza, reproșuri la TV! Incredibil ce s-a întâmplat în direct între cei doi! „Am fost de vină...”

Răzvan a continuat și a dezvpluit că el nu e chiar atât de curajos precum colega lui Ramona, însă ar vrea să zboare de pe o stâncă. Blondina l-a îndemnat pe prezentatorul TV să zboare împreună cu parașuta, iar la auzul acestei replici, Florin Ristei nu s-a mai putut abține și a făcut o glumă, care, însă, a fost rapid tăiată de Ramona Olaru. 

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Dialogul savuros dintre Ristei, Ramona și Răzvan 

După ce Răzvan Simion a spus că el ar vrea să zboare de pe o stâncă, Ramona a intervenit și i-a l-a invitat să zboare cu ea cu parașuta.

În acel moment a intervenit Florin care a avut de făcut o glumă nesărată la adresa blondinei și i-a spus lui Răzvan că dacă va accepta să facă asta împreună cu Ramona, însemnă ca va sări cu două parașute și nu cu una. Asistenta TV i-a tăiat-o imediat. 

Citeste si: Răzvan Simion și Ramona Olaru, noul cuplu din showbiz-ul românesc?! Cum s-au dat de gol: „Flirtează zilnic...”

Ramona Olaru: Eu aș face multe lucruri nebunești. Aș pleca cu balonul, dar nu așa să văd cum e aerul sus, să mă duc în jurul lumii. Aș mai și pilota un avion, dar fără să știu să o fac. Da, aș face toate astea.  

Răzvan Simion: Mie mi-e rău de înălțime, dar tot aș face lucruri nebunești, cum ar fi să zbor cu ceva de pe o stâncă. 

Ramona: Te iau cu mine cu parașuta atunci. 

Florin Ristei: Înseamnă că o să zbori cu două, Răzvane. 

Ramona: Ah, Florine, de asta nu are ursul coadă. Mă iei cu glumele tale.

Răzvan Simion: Da, acum să trecem la reporterul nostru.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care Roxana Vancea a fost asistentă la matinal! După nouă ani, Dani Oțil a recunoscut: „Am ales-o pe cea cu...”

Lidia Buble, revedere cu Răzvan Simion! Cum au reacționat cei doi când s-au reîntâlnit la televizor: „Mă ia capul”

Adevărul despre relația dintre Flavia Mihășan și Dani Oțil! Ce spune mereu prezentatorul când este întrebat de fosta asistentă tv

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Dezvăluirea momentului despre AUR! Planul secret al partidului a fost devoalat. Nu au nicio şansă

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bombă în cazul Arthur. Cine ar fi pus la cale uciderea ursului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies