Florin Salam a anunţat că Roxana Dobre va fi impresarul său: “De acum o să aibă grijă de evenimentele mele”

Florin Salam a anunţat că Roxana Dobre va fi impresarul său, urmând să se ocupe de organizarea spectacolelor sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan, Radu Constantin

fara descriere

Florin Salam a anunţat că Roxana Dobre va fi impresarul său, după cum au aflat fanii săi. “Bună ziua. Țin sa vă anunț că de acum o să aibă grijă de evenimentele mele Roxana, soția mea. Vă doresc o zi frumoasă.”, a postat manelistul, care până acum a colaborat cu mai mulţi impresari ce se ocupau de organizarea spectacolelor sale. (vezi ce a spus Florin Salam înainte de operaţie)

Citeste si: Florin Salam, schimbare de look șocantă: și-a pus ochelari! Reacția fanilor: ”Domnul profesor”

Citeste si: Mario Iorgulescu a avut o aventură cu logodnica lui Florin Salam! Roxana Dobre l-a schimbat pe fiul lui Gino cu băiatul lui Olăroiu

Citeste si: Roxana Dobre a arătat pe stradă tot ce vede doar Florin Salam acasă! Cum a apărut soția lui cântărețului este de neimaginat | VIDEO EXCLUSIV

Florin Salam a anunţat că Roxana Dobre va fi impresarul său. Fanii şi-au bătut joc de soţia lui 

Anunţul vine la doar câteva zile după ce fanii şi-au bătut joc de Roxana Dobre, spunând despre ea că este analfabetă. Roxana Dobre a scris următorul mesaj: “Bună seara. Țin sa vă anunț că florin nu se simte bine la ce-i care trebuia florin sa ajungă o sa ia legătura grasu cu voi stați liniștiți... o sa vă anunțe florin când își rea activitate.”. Internauţii au obserbat erorile grosolane, printre care “ce-i“, scris cu cratimă, şi „rea” în loc de „reia”.

fara descriere

Florin Salam a anunţat că Roxana Dobre va fi impresarul său: "Asta e mai analfabetă decât Veorica" 

„Singurele cuvinte corecte sunt "Bună seara"!...Ai asasinat limba română... Sigurrrr te-a luat pentru frumusețe... Stau şi mă intreb, ce ţi-a făcut limba română?... Făcuşi limba română cu profa de sport? Asta e mai analfabetă decât Veorica.... dacă ştii să numeri banii, nu e nevoie să ştii să scrii”, au reacţionat cei care au citit mesajul Roxanei Dobre.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate