Florin Salam a intrat în atenția Poliției! Manelistul a cântat la un botez cu peste 300 de invitați

Florin Salam a cântat, weekendul trecut, la un botez ilegal. Peste 300 de invitați au fost prezenți la eveniment.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Florin Salam a intrat în atenția Poliției!


In articol:

Florin Salama a intrat în atenția Poliției! Weekendul trecut, manelistul a cântat la un botez, unde au fost invitați peste 300 de persoane. Invitații s-au distrat toată seara într-o locație celebră din Otopeni.

Fastuosul eveniment a încălcat regulile impuse de starea de alertă în vigoare. În spațiul închis, legea prevede că ar trebui să fie 20 de persoane. Din imaginile care au circulat pe internet se poate observa că salonul a fost plin de invitați.

Citeste si: Petrecere de lux în familia lui Florin Salam. Betty Stoian i-a tăiat moțul fiului său, Mathias

Citeste si: Cumnatul lui Florin Salam, atac fără precedent la manelist: "Mai bine spune ai cui sunt acei trei copii ai tăi!" VIDEO

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Fiica lui Florin Salam vorbește în premieră despre Jador! Ce ce a spus Betty despre o posibilă colaborare cu celebrul manelist! ”Mi se pare un om extrem de sincer”

Florin Salama a intrat în atenția Poliției! Anchetă în urma botezului cu peste 300 de invitați

Poliția a transmis un comunicat prin care anunță că oamenii legi au aplicat sancțiuni contravenționale pentru organizatorul evenimentului și beneficiarul, mai exact, celebrul Vali Țigănime.

„În urma activităților specifice efectuate, polițiștii orașului Otopeni au aplicat sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, cu amenda în valoare de 7500 de lei pentru organizatorul evenimentului și o sacțiune contravențională, aplicată beneficiarului, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2500 de lei”, se arată în comunicat.

Florin Salam a intrat în atenția Poliției!

Organizatorul evenimentului susține că a permis accesul tuturor invitaților în incinta localului din cauza condițiilor meteo nefavorabile unui botez în aer liber. Pe lângă aceste sancțiuni, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a cerut Direcției de Sănătate Publică să suspende activitatea societății organizatoare.

Mai mult decât atât, în comunicat se precizează că polițiștii efectuează activități pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun. (Citeste si: Florin Salam va fi din nou bunic! Fiica lui, Betty, a dat vestea cea mare)

Florin Salam, afaceri de milioane, în familie! Surorile manelistului și-au deschis hotel lângă Cartierul Francez!

Surorile lui Florin Salam și-au deschis hotel lângă Cartierul Francez! În ciuda aparențelor, Florin Salam nu mai este de mult personajul care pierdea sute de mii de euro într-o noapte, la ruletă. Iar dacă manelistul a fost preocupat în ultimii ani să investească bani în cteva zeci de apartamente pe care le-a cumprat în București, cele două surori ale lui s-au asociat într-un business în zona de nord a Bucureștiului, în apropiere de Cartierul Francez. 

Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate