Vedete

Florin Salam a platit o avere pentru nunta fiicei sale si a facut show la petrecere! VIDEO | EXCLUSIV

Florin Salam nu s-a uitat la bani cand a venit vorba despre Betty, fiica sa, si nunta de vis pe care aceasta a facut-o alaturi de Catalin Visanescu. Si, asa cum a si promis, manelistul a platit toate cheltuielile facute, artistul scotand din buzunare o suma fabuloasa.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Nunta din weekend-ul care tocmai s-a incheiat, cea dintre Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, si Catalin Visanescu, barbatul cu care se iubeste de ani buni si de la care asteapta, peste doar cateva luni, un copil, a fost una de la care nu a lipsit nimic.

De la meniuri de fite, bauturi de lux, tinute extravagante, aranjamente florale care mai de care mai costisitoare, toate au fost puse la punct in cel mai mic amanunt, lucru care, asa cum era si de asteptat, a costat suficient de mult pentru ca un om obisnuit sa indrazneasca doar sa viseze. Doar ca, asa cum si anuntase, Florin Salam a fost cel care s-a ocupat de tot ce au avut nevoie Betty si Catalin, motiv pentru care, de altfel, a si bagat adanc mana in buzunar. Mai exact, spun sursele noastre, pentru ca totul sa fie in perfecta ordine, manelistul nu s-a uitat la bani si a platit toate cheltuielile, acestea ridicandu-se la cel putin 80.000 de euro.


“Florin a dorit sa ii faca fiicei sale o nunta pe care sa nu o poata uita careva. Asa ca, el i-a anuntat, din timp, ca va plati toate cheltuielile, acesta fiind unul dintre cadourile de nunta pe care le-a facut lui Betty si lui Catalin. A platit fara sa clipeasca cel putin 80.000 de euro pentru a-i ajuta pe cei doi sa stranga fiecare ban din cadourile pe care le-au primit la petrecere, sa isi poata cumpara ce isi doresc ei”, ne-a spus un apropiat de-al lui Florin Salam.
In alta ordine de idei, Florin Salam, pe langa cadoul fabulos facut celor doi tineri insuratei, a avut grija sa se ocupe si de atmosfera de la nunta, recitalurile sustinute in faca invitatilor fiind de exceptie. Mai mult chiar, la un moment dat, manelistul s-a pus in genunchi in fata fiicei sale si a ginerelui si, facandu-i o dedicatie din suflet, cantandu-i si o melodie in care vorbeste de sentimentele pe care le are pentru ea, Salam a reusit sa o faca pe Betty sa lacrimeze de emotie, efectul fiind “molipsitor” pentru Catalin care a inceput sa planga si el.

Galerie foto