Florin Salam a rămas fără protecția lui Mircea Nebunu'? Fosta căpetenie a sportivilor nu a reacționat la amenințările lansate în weekend la adresa manelistului

Florin Salam a rămas fără protecția cunoscutlui Mircea Nebunu' iar acum trebuie să se descurce de unul singur pe la cântări.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Amenințările primite de Florin Salam weekendul trecut de la un interlop din Roșiori care s-a filmat în timp ce spunea ”că-i va pune furtunul de gât” nu sunt întâmplătoare. Regele manelelor ar trece printr-o perioadă tulbure a vieții lui, iar cei care-l cunosc spun că nu e prima oară când acesta ia bani de la clienți dar uită să mai meargă să cânte la nuntă.

fara descriere

Interesant este că după amenințările extremd e clar primite, prietenul de-o viață a manelistului, Mircea Nebunu' nu a avut nici o reacție. Același Mircea, fost lider al grupării sportivilor din Capitală, a fost primul care a sărit pentru Salam atunci când acesta a fost bătut la Milano, la începutul acestui an. Acum, Mircea, care i-a fost și impresar lui Florin în ultimii ani, a tăcut și se pare că nu a fost o întâmplare.

fara descriere

Mircea Nebunu' nu doar că nu a mai sărit pentru Salam ci a apărut alături de Leo de la Kuweit, despre care spune că este ”finul meu numărul 1 la ora asta”. Leo a făcut parte din trupa lui Salam și a fost ”vocea a doua”, însă Florin a renunțat la serviciile acestuia, ulterior certându-se și cu ceilalți colegi.

Citeste si: Mircea Nebunu' s-a ținut de cuvânt: l-a dus pe Gigel Frone la un club de manele

Citeste si: Ea este cea mai sexy candidată la alegerile europarlamentare! Bianca încinge internetul cu fotografiile ei

Citeste si: Mircea Nebunu' a dat lovitura la pariuri de sărbători! S-a pozat numărând banii: ”Sunt foarte mulţi”

Rămas fără sprijinul lui Mircea, lui Salam nu i-a rămas decât să se pozeze cu alți băieți ”șmecheri” din București, pentru crea imaginea că încă este ”bazat” și nu se sperie de amenințări.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate