Florin Salam a spalat bani pentru mafia romaneasca din Italia? Dezvaluirea senzationala a fost facuta de jurnalistii din Peninsula!

Numele lui Florin Salam apare intr-o ancheta a politiei italiene care a decapitat o grupare de tip mafiot care actiona in Peninsula.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierePolitia italiana l-a arestat zilele trecute pe Viorel Oarza, un boxer iesean care ar fi avut legaturi in trecut cu temutul clan Corduneanu, iar acesta a fost de acord sa dezvaluie modul in care actiona „Brigada”. In afara de trafic de droguri de mare risc, romanii se ocupau si de incasarea unor taxe de protectie. Jurnalistii de la "La Repubblica" scriu ca mafia romaneasca detinea doua cluburi din Torino, Zimbru si Office, unde era invitat destul de des Florin Salam, dar si alti manelisti romani. Cei care trebuiau sa achite taxa de protectie ii dadeau lui Salam banii (sumele ajungeau si la 5.000 de euro), iar acesta ii preda patronilor localului. Tot aici erau depozitate si armele gruparii, care se transformase in timp un fel de grupare paramilitara.

In prezent, Florin Salam se afla tot in Italia, el sustinand in ultima saptamana doua concerte aici: unul la Roma si al doilea la Brescia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate