Florin Salam, adevarul despre geanta cu 100.000 de dolari! Ce s-a intamplat cu banii confiscati

Florin Salam a dezvaluit adevarul despre geanta cu 100.000 de dolari, care i-a fost confiscata pe aeroport in SUA.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Florin Salam a marturisit ca jumatate din suma confiscata de autoritatile americane i-a fost deja restituita si ca va primi si ceilalti bani confiscati. Manelistul a povestit ca el si trupa se grabeau sa ajunga la un concert in Germania.

"Eu şi cei din formaţie am fost acolo cu viză de lucru. Nu am făcut nimic ilegal. Le-am arătat că banii sunt din dedicaţii, aşa cum se întâmplă la noi la nunţi. Erau multe bancnote mici, care au fost aruncate, ca să pară mai mulţi bani, şi nu a mai stat nimeni să-i numre. Ne-am grăbit să ajungem în Germania, pentru că acolo aveam un contract serios de onorat şi cu riscul ăsta am plecat cu banii aşa la aeroport. Sigur a sunat cineva din ţară şi ne-a turnat că am făcut atâţia bani. Ei nu iau în seamă că eu nu dorm. Mi-au returnat jumătate din bani înapoi până acum. Ne dau şi restul", a declarat Florin Salam la Antena 1.

Florin Salam a fost retinut in luna februarie a acestui an de politistii americani dupa ce in bagajul sau a fost descoperita suma aceasta importanta de bani.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate