Florin Salam, afaceri de milioane, în familie! Surorile manelistului și-au deschis hotel lângă Cartierul Francez!

Familia lui Florin Salam investește în zona hotelieră. Surorile manelistului au achiziționat un imabil în zona Herăstrău și l-au transformat în spațiu de cazare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Surorile lui Florin Salam și-au deschis hotel lângă Cartierul Francez! În ciuda aparențelor, Florin Salam nu mai este de mult personajul care pierdea sute de mii de euro într-o noapte, la ruletă. Iar dacă manelistul a fost preocupat în ultimii ani să investească bani în cteva zeci de apartamente pe care le-a cumprat în București, cele două surori ale lui s-au asociat într-un business în zona de nord a Bucureștiului, în apropiere de Cartierul Francez.

fara descriere
fara descriere

Surorile lui Florin Salam și-au deschis hotel lângă Cartierul Francez! Maria și Elena au achiziționat cu câțiva ani în urmă un teren în apropiere de lacul Herăstrău și au demarat acolo construcția unui mini-hotel. Acesta a fost inaugurat recent și oferă servicii ”bed&breakfast” (cazare și mic dejun). Cu toate că locația nu este extrem de ușor accesibilă, afacerea merge foarte bine. Clienții găsesc aici discreție maximă și au parte de un sejur extrem de plăcut. De altfel, hotelul are un scor foarte bun în recenzii, fiind recomandat mai ales cuplurilor.

Citeste si: Roxana Dobre s-a făcut blondă! Transformarea spectaculoasă cu care se laudă soția lui Florin Salam pe internet

Citeste si: Ce vedetă a spart topurile din România? Nu te-ai fi așteptat niciodată să-i lase în urmă pe Smiley și INNA

Citeste si: Florin Salam, cadou fabulos pentru Roxana Dobre, în plin scandal! Bruneta, impresionată de cele primite

Surorile lui Florin Salam și-au deschis hotel lângă Cartierul Francez! Ginerele ridică un cartier de blocuri

fara descriere
fara descriere

Domeniul hotelier nu este însă o afacere nouă pentru familia lui Florin Salam. În București mai există un hotel (în sectorul 2, aproape de centru), cu același nume, administrat de Maria Petrache, una dintre surorile manelistului. Acesta deține brandul sub care operează afacerea de aproximativ 15 ani, doar că din când în când mai schimbă locația. La un moment dat, când Bucureștiul nu era o zonă la fel de ”turstică” precum azi, sora lui Salam închiria camere ”cu ora”.

fara descriere

Surorile lui Florin Salam și-au deschis hotel lângă Cartierul Francez! O altă afacere de amploare dezvoltată de familia lui Florin Salam este un cartier de blocuri de care se ocupă ginerele manelistului, Cătălin Vișănescu. Acesta este situat în zona Bulevardului Timișoara iar constrcuția a început încă de anul trecut. Până atunci, Vișănescu s-a ocupat de un celebru club de manele din București.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate