Florin Salam, chemat și de clanul Rinu să le cânte la înmormântare! ”Se bucură toți dușmanii, că supărat e Napi!”! A fost jale mare la casa presupusului ucigaș al lui Pian

Florin Salam a fost chemat să cânte la căpătâiul lui Emi Pian la doar câteva luni după ce a făcut atmosferă la înmormântarea bunicului presupusului ucigaș.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Florin Salam face slalom printre interlopi și merge acolo unde este chemat. Manelistul cântă la nunți, botezuri și înmormântări, el fiind mereu pe primul loc pe lista lăutarilor care sunt chemați să facă atmosferă la astfel de evenimente. Evident, e vorba de cei care și-l permit.

Așa se face că Florin Salam a cântat nu doar la priveghiul lui Emi Pian ci și la înmormântarea lui Rinu Senior, principalul suspect de crimă. Evenimentul a avut loc în curtea vilei din Chitila a familiei Rinu, iar Florin Salam i-a dedicat câteva versuri și lui Napi. ”Se bucură toți dușmanii / Că e supărat Napi / Nu mai plânge tatăl meu / Tu rămâi în locul meu / Să ai grijă de frații tăi”.

Salam a cântat și la căpătâiul lui Emi Pian, victima clanului Rinu

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

La priveghiul lui Rinu au participat doar rudele și prietenii foarte apropiați celui decedat. Familia a stat la o masă, în curte și l-a ascultat pe Florin Salam, cu liderii mai în vârstă în față iar tinerii în spate sau ”pe laterale”. Nu același lucru s-a întâmplat la Emi Pian, acolo unde sute de oameni au venit în prima noapte de priveghi și a ieșit o adevrată îmbulzeală.

Citeste si: STABOR convocat de urgență după moartea lui Emi Pian! Rinu și Duduianu, confruntare un milion de euro pe masă!

Citeste si: Frații lui Emi Pian fac legea la înmormântare: ”Fără live-uri! Veniți doar în grupuri mici”! Sute de persoane și-au anunțat prezența

Citeste si: Marcel Vela, avertisment dur pentru interlopi: „Suntem cu ochii pe voi.” Ce a decis MAI

Cum a murit Emi Pian?

Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost ucis într-o înfruntare cu un membru al grupării Rinu, în timp ce se afla într-o locuință din Giulești unde avea loc o partidă de jocuri de noroc. Culmea e că nici acum nu este foarte clar polițiștilor cine este cel care l-a lovit cu un cuțit pe Emi Pian. Bărbatul care a ajuns la spital tăiat cu toporul de unul dintre rudele lui Pian le-a spus polițiștilor că nu mai știe cu cine s-a bătut. Cert este că preupusul criminal face parte din clanul Rinu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cine va prelua conducerea clanului după moartea lui Emi Pian!? Familia se pregătește de înmormântare, în timp membrii grupării pregătesc simultan o mare răzbunare? Primele...

Avocatul clanului Duduienilor face declarațiile ce pun stop tuturor speculațiilor

Familia lui Emi Pian, decizie uluitoare de frica autorităților. Ce se întâmplă la priveghiul interlopului

Vărul lui Emi Pian rupe ”legea tăcerii”! ”A murit de la o glumă proastă! Azi nu se mai face dreptate cu pumnul, o s-o facă Dumnezeu”! Declarații în premieră!

Dezastru ecologic lângă București! Imagini halucinante cu poluarea excesivă! Nu se mai tem de nimic Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies