Vedete

Florin Salam dupa ce a fost acuzat ca a furat piesa "Saint Tropez": "Lumea e invidioasa ca am scos eu cel mai frumos videoclip. Eu am facut versurile melodiei. De 3 luni n-am mai calcat in Romania"

Florin Salam a fost acuzat ca a furat piesa "Sait Tropez" de la transexualul bulgar Azis.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Acum manelistul a raspuns acuzatiilor si a marturisit ca a cumparat toate drepturile pentru piesa care face ravagii pe piata muzicala.

"Cu siguranta avem toate drepturile, asta stiu 100%. Nu am avut de ce sa ma supar ca s-a spus ca am copiat piesa, si m-am amuzat pentru ca eu stiam adevarul. Ceilalti care imi poarta pica sa-si vada de treburile lor si eu de al mele ca am prea multe de facut. De trei luni si jumatate nu am mai aparut in Romania, am fost si in vacanta vreo luna. In aprilie vin in Romania si cant. Am cel mai frumos clip, dar stiu ca eu pot mai mult. Eu am facut versurile piesei, mie mi-a placut melodia si am vrut-o. Boom-ul nu a fost de la melodie, cat de la faptul că am aparut eu cu o piesa noua. Eu daca vreau scot 4 piese in 2-3 ore" a spus Florin Salam la Acasa TV.



Lux si opulenta in cel mai nou clip al lui Salam! Manelistul si-a schimbat look-ul, bea sampanie, canta si danseaza inconjurat de bunaciuni! Loredana Chivu se unduieste pe langa el!

Scandal urias in lumea manelelor din Balcani! Salam, acuzat ca i-a furat melodia unui transexual bulgar cu voce de aur! Intra sa asculti copia unu la unu a hitului „Saint Tropez”

Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune