Florin Salam e distrus fara copiii lui in Spania! "Rezista greu fara Bety si Dani" - Afla mai multe detalii despre starea cantaretului

Florin Salam se afla in Spania unde sustine mai multe cantari in localuri diferite. Cantaretul afectat de scandalul in care este implicat rezista cu greu departe de copiii lui pe care ii suna zilnic sa vada ce fac.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"A plecat în Spania, unde are mai multe concerte. Se simte bine, vorbeşte coerent. Îi este foarte dor de copii şi îi sună zilnic. Rezistă foarte greu departe de Beatrice şi de Daniel. Ca în orice domeniu, are duşmani în lumea maneliştilor. Dacă ar fi să facem o comparaţie, e la fel de iubit ca Loredana. În culise are oameni care îl ajută să se îmbrace, să se încalţe, să se schimbe, aşa cum puţini artişti sunt răsfăţaţi. Pe scenă câştigă foarte mulţi bani şi de asta unii vor să îi distrugă imaginea", au marturisit apropiatii cantaretului pentru Ring.

Se pare ca in aceste clipe grele Salam a observat ca nu prea are prieteni. Florin a sustinut un concert la care si-a invitat toti prietenii, dar multi au ales sa nu vina pentru a nu fi asociati in scandalul cu drogurile.

"Florin Salam i-a ajutat pe mulţi artişti să-şi câştige pâinea şi îi credea prieteni. Mulţi nu au mai venit la spectacol şi l-au dezamăgit. Chiar a spus la microfon că acum a văzut care îi sunt adevăraţii prieteni. Credeţi că dacă nu era un om OK colaborau Paula Seling şi Goran Bregovici cu Florin Salam? E panică în lumea maneliştilor, pentru că sunt bănuiţi şi alţii de consum de droguri", au mai spus sursele menţionate.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate