Florin Salam, imagini de colecție! Cum arăta și cum cânta pe vremea când era burlac și fără copii Video

Cariera lui Florin Salam se întinde pe mai multe decenii, succesul lui fiind de necontestat încă de acum mai bine de 20 de ani, pe când era burlac, ”tânăr fecior” și nu avea nici soție, nici copii, iar look-ul lui nu aducea deloc cu cel pe care îl afișează acum.

Autor: Calin Perian

In articol:

Cu mustață și cel puțin 20 de kilograme mai puțin, Florin Salam părea să pună la upunct, încă de pe atunci, celebrele lui ”ieșiri”, denumite generic ”Nebunia lui Salam”.

Citeste si: În plin scandal cu maneliștii, Florin Salam dezvăluie un episod de violență extremă! ”I-am dat un picior în cap, MARȘ”

Citeste si: Scandalul dintre Florin Salam și Jador are victime colaterale! Ce s-a întâmplat cu Culiță Sterp

Citeste si: Bărbatul care s-a plâns că a primit o chiflă cu trei felii de salam în carantină era obișnuit cu mesele bogate!

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Ce făcea Florin Salam în urmă cu 19 ani

Purtând pantaloni de stofă negri și un tricou, de firmă, evident, Florin Salam, alături de Dan Bursuc, fusese invitat, acum 19 ani, la un eveniment la care se cereau dedicații peste dedicații. Și, încă de pe atunci, celebrul manelist avea un ”lipici” extraordinar la bani, mai toți invitații de la respectiva reprezentație înghesuindu-se să îi bage bani în buzunar lui Florin Salam pentru dedicațiile pe care le primeau.

Cu mirofonul – cu fir – în mână, Florin Salam lua banii de la invitați și, grijuliu, îi așeza pe orgă, loc de unde unul dintre membrii trupei îi strângea cu atenție pentru ca, după eveniment, să îi împartă frățește între cântăreți.

Ceea ce e de remarcat însă este faptul că Florin Salam este greu de recunoscut, iar cum la acea vreme nu avea obligații de familie, adeseori le făcea cu ochiul invitatelor de la eveniment și râdea, parcă fiind dispus să le cânte și la ureche melodiile pe care, la vremea aceeea, le cânta și care l-au făcut celebru.

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele, iar acum, de ceva vreme, relaţia lor pare să fie doar ”lapte şi miere”.

”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu- ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider- nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea artistul care, de curând, a anunţat-o că îşi mai doreşte un copil de la ea.

 

Florin Salam mai vrea un băiat

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini de senzație cu o concurentă de la Survivor, domnișoară de onoare la nunta Biancăi Drăgușanu! Erau prietene și confidente! Dezvăluiri exclusive

Statul Român nu o iartă pe Mioara Roman! Mama Oanei Roman, executată silit chiar și în azil! Femeia are 80 de ani și suferă de Parkinson! Dezvăluiri exclusive

Bogdan de la Ploiești, mesaj pentru Klaus Iohannis! Manelistul, bucuros de relaxarea restricțiilor: „Te pup, finul meu!”

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies