Florin Salam, imagini de colecție! Cum arăta și cum cânta pe vremea când era burlac și fără copii Video

Cariera lui Florin Salam se întinde pe mai multe decenii, succesul lui fiind de necontestat încă de acum mai bine de 20 de ani, pe când era burlac, ”tânăr fecior” și nu avea nici soție, nici copii, iar look-ul lui nu aducea deloc cu cel pe care îl afișează acum.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Cu mustață și cel puțin 20 de kilograme mai puțin, Florin Salam părea să pună la upunct, încă de pe atunci, celebrele lui ”ieșiri”, denumite generic ”Nebunia lui Salam”.

Citeste si: În plin scandal cu maneliștii, Florin Salam dezvăluie un episod de violență extremă! ”I-am dat un picior în cap, MARȘ”

Citeste si: Scandalul dintre Florin Salam și Jador are victime colaterale! Ce s-a întâmplat cu Culiță Sterp

Citeste si: Bărbatul care s-a plâns că a primit o chiflă cu trei felii de salam în carantină era obișnuit cu mesele bogate!

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Ce făcea Florin Salam în urmă cu 19 ani

Purtând pantaloni de stofă negri și un tricou, de firmă, evident, Florin Salam, alături de Dan Bursuc, fusese invitat, acum 19 ani, la un eveniment la care se cereau dedicații peste dedicații. Și, încă de pe atunci, celebrul manelist avea un ”lipici” extraordinar la bani, mai toți invitații de la respectiva reprezentație înghesuindu-se să îi bage bani în buzunar lui Florin Salam pentru dedicațiile pe care le primeau. Cu mirofonul – cu fir – în mână, Florin Salam lua banii de la invitați și, grijuliu, îi așeza pe orgă, loc de unde unul dintre membrii trupei îi strângea cu atenție pentru ca, după eveniment, să îi împartă frățește între cântăreți.

Ceea ce e de remarcat însă este faptul că Florin Salam este greu de recunoscut, iar cum la acea vreme nu avea obligații de familie, adeseori le făcea cu ochiul invitatelor de la eveniment și râdea, parcă fiind dispus să le cânte și la ureche melodiile pe care, la vremea aceeea, le cânta și care l-au făcut celebru.

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele, iar acum, de ceva vreme, relaţia lor pare să fie doar ”lapte şi miere”. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea artistul care, de curând, a anunţat-o că îşi mai doreşte un copil de la ea.

 

Florin Salam mai vrea un băiat

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam.

 

Galerie foto 
Citește și:

Betty Blue, gest sfâșietor în amintirea unchiului său. Fiica lui Florin Salam suferă enorm după moartea lui Nelu Stoian FOTO

Ștefania Ivănescu a spus DA! Top modelul s-a logodit chiar de ziua ei

Abi Talent are o iubită secretă? Este vorba despre fata unui politician de renume

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Leyla isi arata “coltii”

Brigitte Pastramă, nervi până și în vacanță: iată ce a făcut Sara, fiica ei, de a scos-o din sărite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies