Florin Salam, în război cu Adrian Streinu-Cercel! Manelistul merge la Matei Balș, să afle dacă fratele lui, bolnav de coronavirus, mai trăiește! ”Ne-a spus că vor să-l termine”! EXCLUSIV!

Situație explozivă în familia lui Florin Salam. Manelistul nu mai știe nimic de 3 săptămâni de fratele lui care ar fi bolnav de coronavirus și intubat la Institutul Matei Balș.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Florin Salam îi declară război doctorului Adrian Streinu Cercel, managerul Institutlui Matei Balș, acolo unde este intrenat fratele manelistului, Nelu. Familia cântrețului acuză medicii și conducerea spitalului că ascund informații vitale despre starea de sănătate a bărbatului și că nu mai știu nimic despre acesta de trei săptămâni.

Apropiat Florin Salam: ”Familia l-a sunat pe Streinu-Cercel să afle ce-i cu Nelu”

Un apropiat al familiei a povestit pentru WOWbiz.ro că Nelu Stoian s-a prezentat la Matei Balș având simptomele unei răceli ușoare.

”Nelu s-a speriat că are coronavirus, așa că a mers la spital să se liniștească mai mult. I-au făcut testul, a ieșit negativ, însă medicii au decis să-l interneze. I-au făcut 3 teste, toate au ieșit negative, însă Nelu a început să se simtă tot mai rău. Nu știu ce i-au făcut în spital, doar că la un moment a ajuns la ATI. Familia nu l-a mai văzut, n-a mai avut acces la el, iar de câteva săptămâni medicii nu vor să le mai dea nici o informație. Florin a reușit să facă rost de numărul lui Streinu-Cercel, l-au sunat dar n-a vrut să stea de vorbă cu ei. Tot ce au aflat e că este intubat și că are coronavirus”, a povestit un apropiat al lui Florin Salam pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

De trei săptămâni, Florin Salam nu mai știe nimic de fratele lui

Sursele noastre susțin că familia lui Salam a intrat în panică în momentul în care soția lui Nelu a stat de vorbă ultima oară, la telefon, cu acesta.

”Femeia s-a speriat rău, Nelu vorbea greu și abia mai respira. ”Nu știu dacă mai ies viu de aici, vor să mă termine”, au fost cuvintele pe care Nelu i le-a spus soției lui. Ulterior, nu s-a mai putut lua legătura cu el, în spital nu s-a putut intra, medicii nu a mai spus nimic familiei despre starea acestuia. Florin e disperat, nici nu știe dacă Nelu mai trăiește. Vrea să vină cu televiziunile și să intre cu forța în spital. Nu poate să uite ce s-a întâmplat cu Fănica, a murit când el era pe holul spitalului. Doar imaginea asta o are în față”, ne-a mai declarat o sursă pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Clanul Duduienilor a decis: priveghiul va dura 4 zile! Iată cine se află la căpătâiul lui Emi Pian

Citeste si: Fiica lui Emi Pian, ”cea mai puternică vrăjitoare din Europa”? Femeia ar fi putut împiedica teribila crimă

Citeste si: După priveghi, chemarea la război! Clanul Duduianu strânge rândurile și transmite mesaje terifiante: ”Sânge pentru sânge! Nici copiii lor...”! Se cere răzbunare pentru Pian

Cine este Nelu, fratele lui Florin Salam?

Nelu Stoian este fratele mai mare al lui Florin Salam. Bărbatul este tot lăutar și este considerat unul dintre cei mai buni acordeoniști din țară. Spre deosebire de Florin, Nelu nu a reușit niciodată să devină celebru iar în timp, a început să trăiască în urma fratelui său. Mulți spun că Florin Salam ar fi putut să-l ajute mai mult în carieră pe Nelu, mai ales că nu se știe ca între cei doi frați să fi existat vreo ceartă. Conform ultimelor informații apărute în presă, Nelu Stoian a fost infectat cu noul coronavirus, cel mai probabil în spital și se află într-o stare gravă, medicii fiind rezervați în legătură cu starea lui de săntate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

EXCLUSIV. Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian. Polițiștii au intervenit în forță

Cine sunt rivalii Clanului Duduianu al cărui lider, Emi Pian, a fost omorât în stil mafiot

Detalii macabre au ieșit la iveală despre moartea lui Emi Pian. Cum a fost ucis șeful clanului Duduianu

Fratele lui Florin Salam, infectat cu coronavirus, a investit enorm în cariera muzicală a fiicei sale! Nelu este acordeonist, dar pe frumoasa Bianca a trimis-o să ia lecții de...

Jador, mărturisire șocantă din perioada în care era la Puterea dragostei! Ce a putut să fure din Turcia: „Era 800 sau 8000 de euro!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies