Florin Salam le-a făcut o dedicație celor care l-au amenințat cu moartea! ”Stați cuminți, nebunilor, că voi preferați să mor”

Florin Salam le-a dedicat o piesă celor care l-au amenințat cu moartea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

La doar câteva zile după ce a anunțat că se retrage pentru moment din activitatea muzicală, Florin Salam a venit cu o piesă care le este dedicată celor care l-au amenințat cu moartea, recent. Salam a postat pe contul lui de soicalizare un fragment din aceasă melodie, care sună cam așa:

fara descriere

”Stați cuminți, nebunilor

Că voi preferați să mor

Și nu vă mai dați la mine

Sunteți șmecheri de trei zile”

Florin Salam a rămas fără ”protecție”

fara descriere

Se pare că până la urmă, Florin Salam a fost destul de afectat de amenințările pe care le-a primit, unele dintre acestea publice. El și-a anunțat fanii că ar putea renunța la muzică dacă acestea continuă și până la urmă s-a și ținut de cuvânt.

Citeste si: Anunț șoc făcut de Florin Salam după scandalul cu Mircea Nebunu! "Țin să vă anunț că din motive personale..."

Citeste si: Florin Salam a spart 145.000 de euro la ruletă! Nu e prima dată când manelistul joacă pe bani grei la cazino

Citeste si: Florin Salam, de urgență la spital: „Nu mai știe nimeni nimic de el...”

Motivul supărării pe Florin Salam este legat de faptul că acesta nu a onorat câteva evenimente pentru care ar fi primit bani în avans. Cum cei care îl acontează pe Salam sunt uneori membri ai unor clanuri interlope, lucrurile au degenerat rapid. Mircea Nebunu, impresarul lui Florin Salam a anunțat, de asemenea, că nu mai colaborează cu acesta.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate