Vedete

Florin Salam nu a recunoscut copilul Roxanei Dobre! Cat timp are artistul la dispozitie, conform legii, ca sa faca acest lucru!

Desi a devenit tatic pentru a 5-a oara in viata sa, duminica, 8 iulie, Florin Salam nu si-a recunoscut nici pana azi copilul daruit de logodnica lui, Roxana Dobre!

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Perioada plina de bucurie in familia lui Florin Salam, dupa ce frumosa sa partenera de viata, Roxana Dobre, i-a daruit artistului cel de-al treilea copilas, facandu-l tata pentru a 5-a oara. (Soc! Cine a ales numele bebelusului lui Florin Salam. Nu, nu este vorba de manelist!)

Logodnica indragitului artist a nascut, duminica, 8 iulie, o mandrete de baietel, sanatos si zdravan, care va purta numele Simon Stefan. (ALERTA! Florin Salam luat ostatic de un interlop celebru)

Ce spun apropiatii despre faptul ca Florin Salam nu si-a recunoscut bebelusul

Din pacate insa, un singur lucru, ce-i drept mai putin obisnuit, umbreste toata aceasta perioada fericita. Pana in prezent, din cate se pare, Florin Salam nu a reusit sa ajunga la Serviciul de Stare Civila, pentru a recunoste bebelusul si a-l trece pe numele sau, potrivit unor apropiati ai familiei.

“Micutul a fost trecut in acte pe numele mamei sale si se numeste Simon Stefan Dobre. Din cate se pare, desi stia ca Roxana Dobre isi programase operatia de cezariana pe 8 iulie, Florin Salam a fost prins pana peste cap cu angajamentele sale si constrans sa le onoreze. Nu a avut timpul fizic necesar ca sa-si recunoasca copilul”, ne-au declarat persoane din anturajul cuplului.

 

Florin Salam nu a recunoscut copilul Roxanei Dobre! Ce spune legea! 

Cu toate acestea, Florin Salam are timp sa indrepte starea lucrurilor si piticul sau sa fie recunoscut ca urmas al sau si trecut in acte pe numele Stoian. Conform Articolului 415 din Codul Civil, orice tatic are trei modalitati de a-si recunoaste copilul:

  • Prin declaratie la Serviciul de Stare Civila,
  • Printr-un inscris autentic realizat la notar,
  • Prin testament.

In cazul in care tatal este retinut cu alte treburi si alege sa-si recunoasca copilul prin inscrisul facut in fata notarului, o copie a acestui act va trebui depusa, ulterior, la Serviciul de Starea Civila. Totodata, trebuie mentionat faptul ca, recunoasterea prin testament este irevocabila!

De asemenea, potrivit Articolului 415 din Codul Civil, orice barbat care doreste sa isi recunoasca copilul o poate face oricand. In Romania, nu exista o limita de timp pentru a se realiza recunoasterea.

Florin Salam ar fi putut evite situatia actuala si faptul ca nu a recunoscut copilul Roxanei Dobre, daca era casatorit civil cu logodnica sa. In acest caz, tot conform Codului Civil din Romania, bebelusul proaspat nascut ar fi fost trecut automat pe numele tatalui.

 

 

 

Galerie foto