Florin Salam, romantic peste măsură cu Roxana Dobre

După ce au avut un început de an cât se poate de agitat, între Florin Salam și frumoasa lui parteneră de viață, Roxana Dobre, curge acum doar ”lapte și miere”, romantismul lor fiind de-a dreptul remarcabil.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Mai exact, după ce zilele trecute au devenit nași de botez ai copilului unor amici apropiați, care i-au și convins să se și căsătorească în biserică, Florin Salam și Roxana Dobre au avut și ei parte de momente romantice.

Citeste si: Florin Salam a devenit, din nou, naș! Imagini exclusive de la paranghelie

Citeste si: Reacția fratelui Fănicăi la vestea că fratele lui Salam e în stare gravă, la spital! ”Nu încerca să te răzbuni pe cineva care...”

Citeste si: Betty Salam, prima reacție după acuzațiile grave de violență care i s-au adus tatălui ei: „Nu mai...”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

După ce Roxana Dobre s-a pus la patru ace, purtând o salopetă albă care îi scotea în evidență corpul cu care, ani la rândul, a făcut furori în lumea manechinelor de la noi, bruneta l-a luat pe Florin Salam și împreună au mers la o petrecere. Iar acolo, cei doi au avut ochi doar unul pentru celălalt, atât manelistul cât și iubita lui făcând risipă de gesturi tandre unul cu celălalt.

Așa că, pare-se, întreaga seară și-au petrecut-o sărutându-se, la fel cum face un cuplu în luna de miere, semn că, deja, problemele pe care le-au avut în trecut sunt, cu adevărat, istorie, iar relația lor este mai stabilă ca niciodată. De altfel, spun amici apropiați de-ai lui Florin Salam, Roxana Dobre a devenit mai tandră cu el ca niciodată. ”Roxana Dobre a început să înțeleagă cum funcționează Florin Salam, că dacă este atentă cu el, dacă îl răsfață, el va fi cel mai romantic bărbat și că va avea grijă de ea. Iar schimbarea din comportamentul lui Flroin Salam față de Roxana Dobre este mai mult decât vizibilă, iar acum se comportă ca doi copii îndrăgostiți”, ne-a spus sursa citată.

Ce spune Florin Salam despre Roxana Dobre?

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin Salam şi Roxana Dobre au reuşit să treacă peste ele.

”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că în locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut, despre Roxana Dobre.

Roxana Dobre, acuzată că l-a înșelat pe manelistul Florin Salam

La 11 ani de la moartea fostei soții a lui Florin Salam, Fănica, familia acesteia îi declară război artistului. Mama și fratele regretatei Fănica îl atacă dur pe Regele Manelelor și îi aduc acuzații grave.

”Roxana Dobre mi-a făcut copii orfani. Măi, Roxana Dobre, așa prieteni buni am fost noi doi... Mă doare că îi spui lui Florin Salam de copii ăia orfani... Nu sunt orfani, au bunici, au unchi, mătușă, familie... Dacă Florin Salam îți acceptă, noi nu îți acceptăm, Roxana Dobre! Mai bine spune ai cui sunt acei trei copii ai tăi! Ai cui sunt aia? Măriuca e a lui Salam, ceilalți doi ai cui sunt?”, a răcnit, supărat, în live, pe Fabebook-ul personal, cumnatul lui Florin Salam.

Mai mult decât atât, cumnatul lui Florin Salam susține că cel de-al treilea copil al manelistului cu Roxana Dobre nu ar fi, de fapt, al lui. ”Roxana Dobre, cum a făcut Florin Salam ADN-ul cu băiatul și nu e al lui, fă ADN-ul și la mijlocie, la fată...”, a mai spus cumnatul lui Florin Salam.

Galerie foto 
Citește și:

Marian Vanghelie, "primarul care este", supus celor "40 de întrebări cu Denise Rifai”

Andreea Raicu, susprinsă părăsind casa lui Matei Stratan, în miez de noapte! Cum a fost vedeta surprinsă de paparazzi FOTO

Remedii naturale pentru ficatul gras: Care sunt alimentele care te scapă de această problemă

Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea e Christina Ich, boss, cum să vină un puști cordit?”

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre moartea unchiului său! A fost infectat cu noul coronavirus, dar... ”Familia noastră știe”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies